Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ΣΟΚ με το Brexit - Του "αρπάζουν" βασικό παικταρά οι Άγγλοι - Απίθανη εξέλιξη!
| 2020-03-21 22:42:00

ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ με το Brexit - Του "αρπάζουν" βασικό παικταρά οι Άγγλοι - Απίθανη εξέλιξη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ με το Brexit - Του "αρπάζουν" βασικό παικταρά οι Άγγλοι - Απίθανη εξέλιξη!

Ποιος και γιατί ετοιμάζει βαλίτσες; Τουλάχιστον θα βγάλει λεφτά...

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στην επόμενη σεζόν, με τον σχεδιασμό να έχει ήδη ξεκινήσει προκειμένου ο Δικέφαλος να διορθώσει τις αγωνιστικές ανορθογραφίες της φετινής χρονιάς.

Βεβαίως, οι παράγοντες που πρέπει να συνυπολογίσουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι αρκετοί. Εκτός από τις μεταγραφές και τα συμβόλαια που εκκρεμούν, υπάρχουν επίσης οι πωλήσεις που ίσως χρειαστεί να γίνουν λόγω του Financial Fair Play της UEFA, αλλά και το Brexit!

Η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να επηρεάσει και τους νταμπλούχους Ελλάδας λόγω της ύπαρξης του Τσούμπα Άκπομ στο ρόστερ τους.

Όταν επισημοποιηθεί το Brexit, το αγγλικό ποδόσφαιρο θα αλλάξει μορφή, αφού οι ομάδες της Premier League δεν θα έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν ξένους με το... τσουβάλι όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα και θα αναγκαστούν να στραφούν σε γηγενείς παίκτες.

Ο Άκπομ, που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Αγγλίας, αναμένεται να "παίξει" δυνατά για αρκετές ομάδες στο Νησί.

Ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον από Αγγλία για τον επιθετικό του Δικεφάλου, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο το όνομά του συνδέθηκε με τη Γουέστ Χαμ. Στην "πιάτσα" των ατζέντηδων λέγεται πως στο Νησί υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που εξετάζουν την περίπτωση του πρώην άσου της Αρσεναλ.

Ο Άκπομ αναμένεται να είναι από τους πρώτους επιλαχόντες όταν οι Άγγλοι στραφούν σε γηγενείς ποδοσφαιριστές, μιας και έχει ανεβάσει αισθητά τις μετοχές του στις δύο σεζόν που έχει παίξει στην Ελλάδα. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να "σκάσει" πρόταση -και μάλιστα αρκετά καλή- για αυτόν το καλοκαίρι, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση για την επίθεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανο παρασκήνιο με Ουάρντα - Ποιος ΠΑΟΚ και Τούμπα; Εκεί θέλει να παίξει μπάλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags