Facebook Pixel Μάσιμο Καρέρα - ΑΕΚ: Έρχεται... απογείωση στην ΑΕΚ λόγο Καρέρα!
| 2020-03-21 22:04:00

Έρχεται... απογείωση στην ΑΕΚ λόγω Καρέρα!

Sportdog Team
Έρχεται... απογείωση στην ΑΕΚ λόγω Καρέρα!

«Θα οδηγήσει την ομάδα στο Champions League».

Μάσιμο Καρέρα - ΑΕΚ: Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μάσιμο Καρέρα ετοίμασαν οι Ρώσοι. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «sportmail» αναλύει λεπτομερώς τη δουλειά του Ιταλού τεχνικού στην Ελλάδα και στον πάγκο της ΑΕΚ και την συγκρίνουν με αυτή στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Όπου κατέκτησε τον τίτλο έπειτα από 16 χρόνια. Η ρωσική ιστοσελίδα τονίζει στον τίτλο της πως «ο Καρέρα θα οδηγήσει την ΑΕΚ στο Champions League» και από εκεί και πέρα μιλά για τα εντυπωσιακά στατιστικά που έχει ο Καρέρα στον κιτρινόμαυρο πάγκο, συμπληρώνοντας πως ο Ιταλός προσαρμόστηκε γρήγορα στο ελληνικό πρωτάθλημα συνειδητοποιώντας τις ιδιαιτερότητες του.

Οι Ρώσοι στέκονται και στις τακτικές που εφάρμοσε ο Καρέρα βελτιώνοντας την ομάδα, τακτικές που όπως λένε πατούν πάνω σε αυτά που έκανε και στην Σπαρτάκ και σημειώνουν πως το κίνητρο παραμένει ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των ομάδων του Καρέρα.

Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην παραμονή του Ιταλού τεχνικού και τη νέα χρονιά στον κιτρινόμαυρο πάγκο και το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με σχόλιο που αφορά τη μάχη της δεύτερης θέσης που θα δοθεί με τον ΠΑΟΚ. Με τους Ρώσους να δηλώνουν σίγουροι πως «Ο Καρέρα θα οδηγήσει την ΑΕΚ στο Champions League»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags