Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Φεύγει από τον Δικέφαλο για 6 εκατ. ευρώ;
| 2020-03-23 13:40:00

Φήμη-βόμβα στον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" βασικό Έλληνα - Υπογράφει με 6.000.000;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φήμη-βόμβα στον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" βασικό Έλληνα - Υπογράφει με 6.000.000;

Τον "σκοτώνει" ο Σαββίδης; Τι αποκάλυψε σε συμπαίκτες του; 

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να διατηρούν στην πρώτη γραμμή της μεταγραφικής επικαιρότητας (όσο και όπου υπάρχει αυτή) τον Κώστα Τσιμίκα, θέμα χρόνου φαίνεται πως ήταν να ακολουθήσει και ο δεύτερος αριστερός μπακ που έχει διαπρέψει στη φετινή σεζόν, ο Γιαννούλης.

Αυτός ήταν μάλιστα που είχε ανοίξει τον χορό της μεταγραφολογίας, όταν το περασμένο καλοκαίρι, στο φινάλε της τότε μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ είχε αρνηθεί δύο κατά σειρά προτάσεις της γαλλικής Ρεν (που έφταναν ως και κάτι περισσότερο από 4 εκατ. ευρώ) αξιώνοντας – από τότε – ένα ποσό γύρω στα 6-7 εκαττομύρια για την παραχώρηση του διεθνή άσου.

Ποσό που δεν έδωσε ο γαλλικός σύλλογος και ποσό που μετά από σειρά παλινωδιών, φαίνεται ρεπορταζιακά πως είναι και αυτό που πλέον αξιώνει ο «δικέφαλος» για τον Γιαννούλη. Ετσι κι αλλιώς, κάτι περισσότερο από το καλοκαιρινό ποσό δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία των πρωταθλητών, ενώ ακόμη και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας, ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε πρόταση, εν πολλοίς και εξαιτίας της απροθυμίας του Γιαννούλη να μετακομίσει στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Στον ΠΑΟΚ, δεν αρνούνται πλέον την… προσαρμογή στα οικονομικά δεδομένα, έχοντας σταματήσει να (συ)ζητάνε χρήματα εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, αρνούνται όμως κατηγορηματικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες που θέλουν τον «δικέφαλο» να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ομάδα του εξωτερικού για την παραχώρηση του Γιαννούλη έναντι του συγκεκριμένου ποσού (6 εκατ. ευρώ).

Κάτι που φαίνεται πως προκύπτει και επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ρωτήθηκε από συμπαίκτες του, ωστόσο ήταν κατηγορηματικός ως προς το στάτους του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη – τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον – που να προοιωνίζει (άμεση τουλάχιστον) μεταγραφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ! Πουλάει βασικό Έλληνα ο ΠΑΟΚ με μόλις 3.000.000

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags