Facebook Pixel "Καμπανάκι" για Σωκράτη στην Άρσεναλ - Τον έχει στη "μαύρη" λίστα ο Αρτέτα - Τι συμβαίνει
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-23 14:50:00

"Καμπανάκι" για Σωκράτη στην Άρσεναλ - Τον έχει στη "μαύρη" λίστα ο Αρτέτα - Τι συμβαίνει

Sportdog Team
"Καμπανάκι" για Σωκράτη στην Άρσεναλ - Τον έχει στη "μαύρη" λίστα ο Αρτέτα - Τι συμβαίνει

Θα αποχωρήσει από τους Κανονιέρηδες;

Το "χτίσιμο" της νέας Άρσεναλ έχει ξεκινήσει, ήδη, ο Μικέλ Αρτέτα, παρότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και μέσα σε αυτούς τους παίκτες που δεν υπολογίζει συγκαταλέγεται και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα "Football London", ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει τις εισηγήσεις του και έχει στην "μαύρη" λίστα του, τουςΠαπασταθόπουλο, Μουστάφι, Κολάσινατς, Μιχιταριάν και Ελνενί.

"Ο Αρτέτα έφερε τον αμυντικό Πάμπλο Μάρι με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Ιανουάριο -το ίδιο έγινε και με τον Σέντρικ Σοάρες- και ο Ισπανός θα προσπαθήσει να κάνει μόνιμη τη μετακίνησή του.

Ο Σέντρικ δεν θα μείνει πιθανότατα και μπορούν να τον ακολουθήσουν στην πόρτα της εξόδου οι Σκοντράν Μουστάφι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Ο Μουστάφι είχε φλερτάρει με την αποχώρηση και στο παρελθόν, αν και έγινε μία επιβλητική φιγούρα με την καθοδήγηση του Αρτέτα.

Ο Σωκράτης από την άλλη πλευρά μπορεί να μετακινηθεί επειδή είναι 32 ετών και είναι μία ευκαιρία για την Άρσεναλ να βάλει χρήματα στα ταμεία της από πώλησή του, την ώρα που θα επιστρέψει από το δανεισμό του στην Σεντ Ετιέν ο Σαλίμπα", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags