Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξαφνική "σκούπα" στον ΠΑΟ! "Τελειώνει" μπαλαδόρος - Συνολικά τρεις αποχωρήσεις - Χαμός!
| 2020-03-23 16:30:00

Ξαφνική "σκούπα" στον ΠΑΟ! "Τελειώνει" μπαλαδόρος - Συνολικά τρεις αποχωρήσεις - Χαμός!

του Νίκου Στεργίου
Ξαφνική "σκούπα" στον ΠΑΟ! "Τελειώνει" μπαλαδόρος - Συνολικά τρεις αποχωρήσεις - Χαμός!

Τσουνάμι λόγω... κορωνοϊού. Τραβάει τα μαλλιά του ο Ρόκα!

Ξεκίνησε άκρως ελπιδοφόρα τη θητεία του στον Παναθηναϊκό με μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις που άνοιξαν, πρόωρα, θέμα αναφορικά με την αγορά του από τη Λέγκια. Η ρήτρα αγοράς του, όπως είχε εξ αρχής καταγράψει επακριβώς ο sportdog, ορισμένη στις 800.000 ευρώ με τη συμφωνία που είχε πετύχει ο Ρόκα να προβλέπει περιθώριο για μείωση ανάλογα με διάφορες παραμέτρους που θα πετύχαινε (ή όχι) ο Ντόμινικ Νατζ στο διάστημα του δανεισμού του στους «πράσινους».

Το ελπιδοφόρο όμως ξεκίνημα του διεθνή Ούγγρου εξτρέμ δεν είχε συνέχεια. Από εκεί που άπαντες τον αποθέωναν, ξαφνικά βρέθηκαν, παρουσιάστηκαν, διέρρευσαν (όπως θέλετε πάρτε το) ερωτηματικά και «τρύπες» στο παιχνίδι του, που του κόστισαν σε χρόνο συμμετοχής. Αρχικά αυτό, αφού πλέον, με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται με τα όσα βιώνει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας και της σίγουρης περιστολής των εξόδων, η περίπτωση ακόμη και για διαπραγμάτευση για την αγορά του από τη Λέγκια πρακτικά εκμηδενίζεται.

Ο Ρόκα τον πίστευε (και τον πιστεύει ακόμη…) γι’ αυτό άλλωστε και έβαλε τους όρους που θα του έδιναν το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με τη Λέγκια μια πιο… συμφέρουσα, ενδεχομένως, αγορά του Μαγιάρου μεσοεπιθετικού. Ωστόσο, πλέον, με την απαξίωση που γνώρισε ο Νατζ τελευταία και φυσικά τη διαμόρφωση των νέων δεδομένων λόγω πανδημίας, τα χέρια του Καταλανού τεχνικού διευθυντή είναι δεμένα.

Οπότε, είναι μάλλον ασφαλές να εκτιμηθεί πως μετά τον Ζαχίντ και τον Ανουάρ, οι οποίοι έχουν ρήτρες εξαγοράς δυσθεώρητες και εξ αρχής αδύνατον να καλυφθούν από τον «μνημονιακό» Παναθηναϊκό και ο τρίτος των δανεικών, ο Νατζ δηλαδή θα γίνει… αγύριστος μετά το τέλος της περιόδου του δανεισμού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είδηση-ΣΟΚ για Νίνη - Πολύ κρίμα για αυτόν τον παικταρά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags