Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκα-φωτιά από Ζίβκοβιτς για το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού - "Υπάρχουν προσδοκίες να..."
| 2020-03-23 16:42:00

Ατάκα-φωτιά από Ζίβκοβιτς για το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού - "Υπάρχουν προσδοκίες να..."

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά από Ζίβκοβιτς για το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού - "Υπάρχουν προσδοκίες να..."

Τι δήλωσε για τη διακοπή και την καραντίνα.

ΠΑΟΚ: Για την καθημερινότητά του στη Θεσσαλονίκη μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας και τη διακοπή της Superleague λόγω κορωνοϊού μίλησε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς σε Μέσο της Σερβίας.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν θα υπάρξουν αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι τις 15 Απριλίου, αλλά υπάρχουν προσδοκίες να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο στα γήπεδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μόλις τελείωσα την μία ώρα προπόνηση. Παίρνω άδεια από την αστυνομία, γνωστοποιώντας τις κινήσεις μου αφού στείλω ένα σχετικό μήνυμα. Το ίδιο κάνω και όταν θέλω να πραγματοποιήσω τις αγορές του σπιτιού μου. Δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια χρειάζεται προσοχή από όλους προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος γκολκίπερ.

Όσο για την ενημέρωση που έχουν από τον ΠΑΟΚ σχετικά με το πότε θα επιστρέψουν στη… δράση: «Προς το παρόν είναι γνωστό ότι μέχρι τις 15 Απριλίου, δεν έχουμε υποχρεώσεις. Υπάρχουν κάποιες προσδοκίες ότι θα μπορέσουμε σύντομα να ξεκινήσουμε προπόνηση με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο...», απάντησε ο Ζίβκοβιτς.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν και κατά πόσο θα επηρεάσει οικονομικά τις ομάδες αυτή η κατάσταση, ο 30χρονος άσος ήταν ξεκάθαρος: «Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Όλα λειτουργούν άψογα, όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές παραμένουν στη Θεσσαλονίκη, ακολουθούμε το πρόγραμμά μας και περιμένουμε τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags