Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή: Υπογράφει στο λιμάνι διεθνής μπάκαρος - "Φτύνει" την Ευρώπη για τον Θρύλο!
| 2020-03-23 23:00:00

Ανατροπή: Υπογράφει στο λιμάνι διεθνής μπάκαρος - "Φτύνει" την Ευρώπη για τον Θρύλο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή: Υπογράφει στο λιμάνι διεθνής μπάκαρος - "Φτύνει" την Ευρώπη για τον Θρύλο!

Απομένουν οι τελικές συζητήσεις. "Καψούρα" του Μαρινάκη.

Το ζήτημα του Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει ανοικτό στον Ολυμπιακό, την ώρα που αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν για τους Πειραιώτες λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ευρώπη.

Ο Νορβηγός έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τις συζητήσεις να έχουν "παγώσει" και το μέλλον του στο Λιμάνι να θεωρείται μετέωρο.

Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν δείχνουν να ανησυχούν για την υπόθεση του Νορβηγού, ο οποίος έχει "δεθεί" με τον σύλλογο όσο λίγοι. Άλλωστε, αποτελεί έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, δεν βγαίνει με τίποτα από την ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς και δεν σταμάτησε ποτέ να τα δίνει όλα στο γήπεδο, ασχέτως εάν το ζήτημα του συμβολαίου του βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, στον Ολυμπιακό θεωρούν τον Ελαμπντελαουί... δικό τους άνθρωπο και πιστεύουν πως το θέμα του θα κλείσει την κατάλληλη στιγμή και με μάλιστα με θετική κατάληξη.

Βλέπουν άλλωστε τον παίκτη να μην προκαλεί με τη συμπεριφορά του και να διατηρεί τον επαγγελματισμό και το πάθος που τον διακρίνουν όλα αυτά τα χρόνια που φορά τη φανέλα της ομάδας. Αυτός είναι ο λόγος που ο 28χρονος χαίρει τόσο μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των διοικούντων και φυσικά αποτελεί παράγοντα που θα μετρήσει όταν έρθει των τελικών συζητήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Νορβηγος μπακ έχει πολλούς... θαυμαστές στην Ευρώπη μετά τις συνεχείς καλές σεζόν που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι Λέστερ,  Σέλτικ, Ρέιντζερς και Γαλατασαράι είναι μόνο μερικοί από τους μεγάλους συλλόγους, με τους οποίους έχει συνδεθεί κατά καιρούς το όνομα του Ελαμπντελαουί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ετοιμάζει τεράστιο deal με το Νησί ο Ολυμπιακός – Ξεφεύγουν τα νούμερα από την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags