Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Η παραμονή του ή όχι στο Λιμάνι συνδέεται με την παραμονή ή όχι των Χασάν και Γκασπάρ!
| 2020-03-24 10:59:00

Παρασκήνιο: Η αλήθεια για Μαρτίνς-συμβόλαια στον Ολυμπιακό - Επιβεβαίωση sportdog από το Sportime!

Sportdog Team
Παρασκήνιο: Η αλήθεια για Μαρτίνς-συμβόλαια στον Ολυμπιακό - Επιβεβαίωση sportdog από το Sportime!

Το διάβασες εδώ; Είναι είδηση!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Η παραμονή του ή όχι στο Λιμάνι συνδέεται με την παραμονή ή όχι των Χασάν και Γκασπάρ!

Από χθες έχουμε γράψει, στο θέμα με τίτλο Έτσι φτιάχνει τον Μαρτίνς - Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη - Πάνω από 3.000.000 - Φορ και μπακ!, ότι η πιθανή παραμονή τού Πορτογάλου στο Λιμάνι, σχετίζεται με την παραμονή συγκεκριμένων παίκτων.

Συγκεκριμένα, γράφαμε στο ρεπορτάζ μας: Αν λοιπόν παραμείνει ο Πέδρο Μαρτίνς, θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει κίνηση για την εξάσκηση της ρήτρας του Χασάν, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται το γεγονός πως το συμβόλαιο του με την Μπράγκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και να επιδιώκει να μειώσει το ποσό.

Για τον Γκασπάρ, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού ακόμη και με παραμονή Μαρτίνς, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να διαθέσουν 1 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν (το πιθανότερο) αναπληρωματικό δεξιό μπακ. Θα διαπραγματευτούν με την Σπόρτινγκ (αν και εφόσον προκριθεί κίνηση για παραμονή του Γκασπάρ) και αν καταφέρουν να μειώσουν (πολύ) το ποσό που απαιτείται, ίσως συζητηθεί...

Ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι, σήμερα, επιβεβαιώνει πρωτοσέλιδα το Sportime!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags