Facebook Pixel "Μπηχτή" για Ολυμπιακό από πρώην παίκτη του: "Ήταν απόφαση της ομάδας να φύγω"
| 2020-03-24 12:39:00

"Μπηχτή" για Ολυμπιακό από πρώην παίκτη του: "Ήταν απόφαση της ομάδας να φύγω"

Sportdog Team
"Μπηχτή" για Ολυμπιακό από πρώην παίκτη του: "Ήταν απόφαση της ομάδας να φύγω"

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θυμήθηκε το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό μιλώντας σε συμπατριώτες του και ουσιαστικά άφησε αιχμές για την φυγή του από το λιμάνι, λέγοντας ότι ήταν απόφαση των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος επιθετικός στην «MOZZART Sport»:

Για την αποχώρησή του από την Παρτίζαν για τον Ολυμπιακό:
«Ήθελα να μείνω άλλο ένα χρόνο στην Παρτιζάν, αλλά η ομάδα είχε ανάγκη από χρήματα, οπότε πήγα στον Ολυμπιακό. Προπονητής ήταν ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος με αποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς όμως αντικαταστάθηκε γρήγορα. Είναι δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή όταν υπάρχουν αλλαγές προπονητών, τακτικών ιδεών και τρόπος προπόνησης».



Για τη σύντομη παρουσία του στους Πειραιώτες: «Έπαιξα μόνο 500 λεπτά με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και έβαλα πέντε γκολ, δεν είναι και άσχημο. Η αποχώρησή μου ήταν απόφαση του κλαμπ. Το ίδιο έγινε και με τον Μάρκο Μάριν, ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ένας από τους καλύτερους που έχω παίξει».

Για το γεγονός πως έπαιξε στο Champions League: "Το πιο όμορφο πράγματα που μου συνέβη στον Ολυμπιακό ήταν η παρουσία στον όμιλο του Champions League. Παίξαμε με Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Εγώ έκανα πέντε συμμετοχές σε ένα εξαιρετικά δυνατό γκρουπ. Αυτό θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags