Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Μαρτίνς και τους "μνηστήρες"
| 2020-03-24 12:00:00

Χαμός ξαφνικά με Μαρτίνς! Τι έκανε ο Πορτογάλος μέσα στην καραντίνα - Φεύγει από Ολυμπιακό;

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός ξαφνικά με Μαρτίνς! Τι έκανε ο Πορτογάλος μέσα στην καραντίνα - Φεύγει από Ολυμπιακό;

Φούντωσαν οι φήμες. Ντου από... παντού. Χοντρό παρασκήνιο.

Δεδομένο πρώτο: η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς πάγκο του Ολυμπιακού τον τελευταίο 1,5 χρόνο πέραν του ότι είναι απολύτως επιτυχημένη έχει αποτελέσει και το διαβατήριο του Πορτογάλου στην διεθνή αγορά.

Δεδομένο δεύτερο: οι ενδιαφερόμενοι, οι περίεργοι αν θέλετε για τη διερεύνηση του στάτους και των προθέσεων του Μαρτίνς έχουν αυξηθεί τελευταία και το γεγονός πως το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι έχει… μεγαλώσει την «περιέργεια» (και αυξήσει τους «περίεργους»).

Δεδομένο τρίτο: κόντρα στα όσα λέγονται, γράφονται και διαρρέονται δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μεταξύ Μαρτίνς και Ολυμπιακού για ανανέωση του συμβολαίου του. Τίποτα απολύτως. Και ούτε ο Πορτογάλος το είπε στην προχτεσινή του συνέντευξη στη Ρωσία, ασχέτως πως αποδόθηκε.

Δεδομένο τέταρτο: ο μάνατζερ του τον «δουλεύει» στο εξωτερικό. Και θα ήταν και τελείως παράλογο να μην το κάνει, ειδικά εφόσον υπάρχει ανταπόκριση. Και… περίεργοι.

Δεδομένο πέμπτο: ο Μαρτίνς δεν έχει μιλήσει με κανέναν. Δεν ξέρει τίποτα. Αυτό που λέει, πως πρωτεύουν οι υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό, το εννοεί. Και δεδομένα, δεν θα μιλήσει με καμία ομάδα, αν πρώτα δεν μιλήσει/συζητήσει με τον Ολυμπιακό.

Δεδομένο έκτο: η Λοκομοτίβ Μόσχας συγκαταλέγεται στους… προαναφερθέντες «περίεργους». Εχει ρωτήσει, έχει ψαχτεί για το κατά πόσον θα μπορούσε ο Μαρτίνς να ενδιαφέρεται να δουλέψει στη Ρωσία. Και όχι στο… απώτερο μέλλον, άλλα άμεσα. Ως εκεί όμως. Και μέχρι στιγμής, χωρίς ανταπόκριση.

Αυτά, είναι τα όσα ισχύουν ως και σήμερα για τον κόουτς του Ολυμπιακού, με αφορμή τα χτεσινά δημοσιεύματα στη Ρωσία που τον έφερναν μεταξύ των (σοβαρά) υποψηφίων να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ από το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Superleague τέλος! Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός - Δεν πέφτει κανείς - Ανεβαίνουν δύο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags