Facebook Pixel Sportdog.gr | Διευκρινιστική ανακοίνωση του Βόλου για τις δηλώσεις του Γκουαροτσένα και την αναφορά σε Σαββίδη
| 2020-03-24 20:25:00

Διευκρινιστική ανακοίνωση του Βόλου για τις δηλώσεις του Γκουαροτσένα και την αναφορά σε Σαββίδη

Sportdog Team
Διευκρινιστική ανακοίνωση του Βόλου για τις δηλώσεις του Γκουαροτσένα και την αναφορά σε Σαββίδη

Παρουσιάζει και το σχετικό δημοσίευμα.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τον κορονοϊό, μίλησε ο παίκτης του Βόλου Ιγκόρ Γκουαροτσένα σε ΜΜΕ της πατρίδας του και μεταφέρθηκε λανθασμένα, πως έκανε αναφορά και στον Ιβάν Σαββίδη.

Η ομάδα του θέλησε να αποσαφηνίσει ένα κομμάτι των όσων «χρεώθηκαν» στον Ισπανό μεσοεπιθετικό (για τις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με την Ξάνθη), που αποτελούν άποψη του δημοσιογράφου στον οποίο μίλησε και όχι του ίδιου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Με αφορμή την παραποίηση των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή μας Ικερ Γκουαροτσένα σε εφημερίδα της πατρίδας του σας παραθέτουμε το ακριβές δημοσίευμα για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.

Όπως είναι ξεκάθαρο, ο Ικερ Γκουαροτσένα δεν αναφέρθηκε σε κανένα φυσικό πρόσωπο και η όποια αναφορά στον Ιβαν Σαββίδη αποτελεί προσωπική άποψη του Ισπανού δημοσιογράφου.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η χώρα μας, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω. Ωστόσο να είναι όλοι σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα επανέλθουμε για να πούμε αλήθειες.

Αλλωστε το ψέμα και η παραπληροφόρηση αποτελεί προτέρημα άλλων που ευτυχώς για εμάς τους γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags