Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Το νέο Ποντένσε ψάχνουν στο Λιμάνι
| 2020-03-25 07:42:00

Επέστρεψε κεφάτος ο Μαρινάκης - Θέλει "μπαμ" στον Ολυμπιακό - Εξτρέμ που διαλύει τα πάντα!

Sportdog Team
Επέστρεψε κεφάτος ο Μαρινάκης - Θέλει "μπαμ" στον Ολυμπιακό - Εξτρέμ που διαλύει τα πάντα!

Οι Πειραιώτες φαίνεται ότι ετοιμάζονται να "μαγειρέψουν" από τώρα!

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Το νέο Ποντένσε ψάχνουν στο Λιμάνι, δηλαδή τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην 11άδα και θα μπορεί να γεμίσει ξανά τα ταμεία της ΠΑΕ αν πωληθεί!

Είναι σαφές ότι ο παίκτης που ξεχώρισε φέτος στην 11άδα των Πειραιωτών, σε ένα σύνολο ποδοσφαιριστών με πολλές καλές μονάδες, ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, με αποτέλεσμα πριν από λίγο καιρό η Γουλβς να δώσει ένα πολύ σημαντικό ποσό για να τον ντύσει με τη φανέλα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση του νέου Ποντένσε, δηλαδή του παίκτη εκείνου που θα έρθει στην ομάδα για να κάνει τη διαφορά από την αρχή.

Γιατί ο βραχύσωμος Πορτογάλος είχε ήδη πολύ καλό βιογραφικό στην Πορτογαλία, όταν αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα.

Μια τέτοια περίπτωση ψάχνουν ήδη στο Λιμάνι, δηλαδή έναν εξτρέμ τύπου Ποντένσε, που θα έρθει στη χώρα μας και θα διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες σε Ελλάδα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Να πληρωθεί καλά, τώρα, για να έρθει και να δει στους Πειραιώτες την ευκαιρία για να κάνει μετά το άλμα στην καριέρα του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, άλλωστε, έχει αποδείξει ότι ο Ολυμπιακός επί των ημερών του ξέρει να πετυχαίνει σπουδαία deals, που βοηθούν τα οικονομικά τού συλλόγου αλλά δίνουν και την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να φτιάξουν το μέλλον τους... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags