Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα φύγει ο Τσιμίκας; "Γείωσε" τους Ιταλούς ο ατζέντης του - Τι απάντησε για Ίντερ
| 2020-03-26 00:01:00

Θα φύγει ο Τσιμίκας; "Γείωσε" τους Ιταλούς ο ατζέντης του - Τι απάντησε για Ίντερ

Sportdog Team
Θα φύγει ο Τσιμίκας; "Γείωσε" τους Ιταλούς ο ατζέντης του - Τι απάντησε για Ίντερ

"Ντρίμπλα" για το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Το όνομα του Κώστα Τσιμίκα "παίζει" δυνατά για την Ίντερ και οι Ιταλοί ρώτησαν τον μάνατζερ του παίκτη, Πασχάλη Τουντούρη, για το ενδεχόμενο μετακόμισης του "Τσίμι" στη γειτονική χώρα.

Μιλώντας στο "InterDipendenza.net", ο ατζέντης του διεθνούς άσου έκανε... ντρίμπλα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα ακόμα να ειπωθεί για την πιθανότητα μεταγραφής.

Όπως τόνισε ο κ. Τουντούρης, η πλευρά του παίκτη είναι αφοσιωμένη στον Ολυμπιακό και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, που αναμένει να μάθει το αν θα συνεχιστεί η σεζόν ή όχι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

"Δυστυχώς για εσάς δεν έχω να σας βοηθήσω σε κάτι και να ειπωθεί κάτι για ενδεχόμενη μεταγραφή. Δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Είμαστε αφοσιωμένοι στην κατάσταση με τα μέτρα της Κυβέρνησης και πως θα βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη. Ελπίζουμε όλες οι διοργανώσεις να αρχίσουν ξανά. Το συντομότερο δυνατόν για να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να τελειώσει το πρωτάθλημα και στις υποχρεώσεις του Τσιμίκα", τόνισε ο Πασχάλης Τουντούρης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags