Facebook Pixel Ολυμπιακός: Και Άγγλοι για Τσιμίκα
| 2020-03-26 08:00:00

Γάμος αλά ελληνικά για Τσιμίκα! Περιζήτητος γαμπρός – Με ποια θα τον παντρέψουμε

Sportdog Team
Γάμος αλά ελληνικά για Τσιμίκα! Περιζήτητος γαμπρός – Με ποια θα τον παντρέψουμε

Τρελό σουξέ ο άσος του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Τσιμίκας αναμφισβήτητα είναι η προσωπικότητα που μονοπωλεί τον τελευταίο καιρό την ερυθρόλευκη επικαιρότητα όσον αφορά τα μεταγραφικά.

Ο 23χρονος μετράει 37 ματς φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη καταγράφοντας 7 ασίστ. Είναι από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Ολυμπιακού τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γι'αυτό έχει γίνει περιζήτητος. Όπως θα έχετε πληροφορηθεί, μετά τη Νάπολι, την Ίντερ και τη Λέστερ, πληροφορίες από την Πορτογαλία θέλουν και την Πόρτο να έχει στο στόχαστρό της τον Τσιμίκα, αφού είναι πολύ πιθανό να πουλήσει τον Τέγες.

Αυτές όμως δεν είναι οι μοναδικές ομάδες που τον έβαλαν στο στόχαστρο. Σύμφωνα με τη LiveSport ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από το Νησί.

Η εφημερίδα αναφέρει, ότι στο παιχνίδι για την απόκτηση του ακραίου αμυντικού έχουν μπει και η Τότεναμ με την Άρσεναλ. Και οι δύο ομάδες τσέκαραν τον Τσιμίκα στα φετινά ευρωπαϊκά ματς, όταν αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα.

Οπότε έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη. Έτσι με την προσθήκη των Άγγλων έχουμε λοιπόν έξι ομάδες που σφάζονται στα πόδια του Έλληνα άσου. Για να δούμε με ποια ομάδα θα τον παντρέψουμε... Ο μάνατζερ του παίκτη πάντως, Πασχάλης Τουντούρης ρωτήθηκε από InterDipendenza.net για τα σενάρια που κυκλοφορούν για το μέλλον του 24χρονου άσου, που ακούγεται για Νάπολι και Ίντερ και ανέφερε: «Δυστυχώς για εσάς, αυτήν τη στιγμή δεν έχω να πω κάτι. Είμαστε αφοσιωμένοι στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και στα μέτρα της Κυβέρνησης και πως θα βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη. Ελπίζουμε όλες οι διοργανώσεις να αρχίσουν ξανά το συντομότερο δυνατό. Ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags