Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Με αυτόν δίνει τα χέρια ο Αλαφούζος - Αλλάζουν τα δεδομένα - Θα τρελαθούν οι οπαδοί
| 2020-03-26 12:30:00

Φοβερά νέα! Με αυτόν δίνει τα χέρια ο Αλαφούζος - Αλλάζουν τα δεδομένα - Θα τρελαθούν οι οπαδοί

του Νίκου Στεργίου
Φοβερά νέα! Με αυτόν δίνει τα χέρια ο Αλαφούζος - Αλλάζουν τα δεδομένα - Θα τρελαθούν οι οπαδοί

Πώς απογειώνει τον ΠΑΟ. Παίζουν πολλά λεφτά. Νέο πλάνο.

Παναθηναϊκός: Πριν μερικές μέρες ο sportdog κατέγραψε την αλλαγή δεδομένων στο θέμα της παραμονής του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Παρότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επικοινωνία του Ελληνα προπονητή με τον ιδιοκτήτη προκειμένου να λειανθεί η ένταση που είχαν δημιουργήσει οι προ 1,5 μήνα δηλώσεις του «τρένου» αναφορικά με την περιθωριοποίηση του, παρότι ο Τσάβι Ρόκα, που ανέλαβε (αφού «κατηγορήθηκε» εμμέσως από τον Δώνη) ρόλο μεσολαβητή βρίσκεται στην πατρίδα του εγκλωβισμένος, όλα δείχνουν πως η λογική πρυτανεύει.

Με την έξαρση της πανδημίας, είναι λογικό καμία από τις δύο πλευρές να μην θέλει να «χρεωθεί» και το επικοινωνιακό αλλά και το οικονομικό κόστος (μιας και προβλέπονται αυστηρά εκατέρωθεν πέναλτι σε περίπτωση αθέτησης των ορών του συμβολαίου) ενός διαζυγίου και ενός – κακά τα ψέματα – αβέβαιου μέλλοντος, ειδικά με τις εξαιρετικά απρόβλεπτες συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν και στο ποδόσφαιρο μετά το τέλος της πανδημίας.

Γι’ αυτό άλλωστε και αρχικά από την πλευρά του Δώνη διέρρευσε πρόθεση για αλλαγή στάσης, κάτι που παρότι δεν ακολουθήθηκε με ανάλογη ένταση από την πλευρά της διοίκησης, εν τέλει όμως, «χαιρετίστηκε» (πάντα μέσω διαρροών και ανώνυμων θέσεων). Ο Δώνης… ξεχνάει τα όσα καταμαρτυρούσε πριν 1,5 μήνα, αλλά και τις αξιώσεις για αυξημένο μπάτζετ που ζητούσε (που αποκλείεται να υπάρχει πλέον) και φυσικά προσμετράει πολύ το 1 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιο του για τον τελευταίο χρόνο, αφού κακά τα ψέματα είναι ένα ποσό που δεν μπορεί να βρει πλέον στο εξωτερικό.

Και παρότι υπάρχει η εκτίμηση πως μπορεί να επανέλθουν οι κατά καιρούς προσεγγίσεις από ομάδες της αραβικής χερσονήσου, ρεαλιστικά αυτό είναι κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Δώνης το γνωρίζει, στον Παναθηναϊκό το γνωρίζουν, οπότε όλο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της «λείανσης» μιας κατάστασης που διογκώθηκε χωρίς λόγο, ωστόσο πλέον υπό το πρίσμα των κοσμογονικών αλλαγών μπαίνει σε μια βάση εξορθολογισμού που εκτός συγκλονιστικού πλέον απροόπτου θα κρατήσει τελικά τον Δώνη στον πάγκο των «πράσινων» και την ερχόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Από πού χάνει λεφτά - Τι θα κάνουν οι Πράσινοι;  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags