Facebook Pixel Μίλησε με Ιμπραΐμοβιτς και Καβάνι η Λιντς!
| 2020-03-26 12:44:00

"Τρελό" δημοσίευμα: Ομάδα που δεν περιμένεις έκανε πρόταση σε Ζλάταν - Μίλησε και με Καβάνι!

Sportdog Team
"Τρελό" δημοσίευμα: Ομάδα που δεν περιμένεις έκανε πρόταση σε Ζλάταν - Μίλησε και με Καβάνι!

Προσπάθησε για το "κόλπο γκρόσο", αλλά...

Ο πρόεδρος της Λιντς, Αντρέα Ραντριτζάνι, αποκάλυψε ότι κατα την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, επιχείρησε να πάρει στην ομάδα που προπονεί ο Μαρσέλο Μπιέλσα, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή τον Έντινσον Καβάνι!

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Sky Italia, ο Ιταλός επιχειρηματίας δήλωσε ότι μίλησε αρκετές φορές με τον διάσημο Σουηδό, αλλά και τον Ουρουγουανό άσο της Παρί, όμως τελικά δεν ευδοκίμησε καμία από τις δύο περιπτώσεις.

«Ο πρόεδρος της Παρί μου έδωσε το πράσινο φως να μιλήσω με τον Εντισον Καβάνι. Ωστόσο δεν μπήκαμε ποτέ σε διαπραγματεύσεις. Μίλησα περισσότερο με τον Ιμπραϊμοβιτς. Θα μας έδινε μία τεράστια ώθηση στην ομάδα αν ερχόταν. Αλλά επέλεξε τη Μίλαν. Ηταν ειλικρινής απέναντι μου.

Δεν συζήτησα ποτέ αυτές τις δύο υποθέσεις με τον προπονητή της ομάδας, Μπιέλσα γιατί δεν κατάφερα να μπω στην τελική ευθεία διαπραγματεύσεων με τους δύο παίκτες», δήλωσε ο πρόεδρος της Λιντς, που πριν την διακοπή λόγω του κορωνοϊού βρισκόταν στην πρώτη θέση της Τσάμπιονσιπ και ήταν κοντά στην άνοδό της στην Premier League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags