Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το ότι ο Κώστας Τσιμίκας φιγουράρει πλέον σε κάθε καλό μαγάζι της Ευρώπης, δεν συνιστά είδηση
| 2020-03-26 15:45:00

Δεν ξανάγινε! Όλη η Ευρώπη "σφάζεται" για παίκτη του Ολυμπιακού - Τον δίνει με +25.000.000!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν ξανάγινε! Όλη η Ευρώπη "σφάζεται" για παίκτη του Ολυμπιακού - Τον δίνει με +25.000.000!

"Σκοτώνονται" μεγαθήρια. Τρελαίνονται στο λιμάνι. Πού θα πάει;

Ολυμπιακός: Το ότι ο Κώστας Τσιμίκας φιγουράρει πλέον σε κάθε καλό μαγάζι της Ευρώπης, δεν συνιστά είδηση. Καμία απολύτως για την ακρίβεια. Και ακόμη και αν οι συνθήκες έχουν διαφοροποιηθεί ριζικά με τη λαίλαπα της πανδημίας, αυτό δεν σημαίνει πως ο «Τσίμι» δεν βρίσκεται σταθερά και με συνέπεια στις λίστες ομάδων από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Προφανής η «αναβάθμιση» στην Ιταλία για παράδειγμα, αφού μετά το χειμερινό ενδιαφέρον της Νάπολι, πλέον καθημερινά διαβάζουμε για το μπάσιμο της επίδοξης πρωταθλήτριας του καμπιονάτο, Ιντερ. Αλλά και από την Αγγλία. Ομάδα που (πιθανότατα) θα κουνήσει «σεντόνι» του χρόνου η Λέστερ, η οποία εμφανίζεται να έχει ρωτήσει λεπτομέρειες για τον διεθνή μπακ, με χτεσινά δημοσιεύματα στο Νησί και στα μέρη μας να φέρνουν τόσο την Τότεναμ όσο και την Αρσεναλ μεταξύ των ομάδων που έχουν… συγκινηθεί από τις φετινές επιδόσεις του 24χρονου άσου.

Αμφότερες ομάδες που έζησαν από πρώτο χέρι τον Τσιμίκα, αφού τα «σπιρούνια» αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και οι «κανονιέρηδες» αποκλείστηκαν από τους «ερυθρόλευκους» στους 32 του Γιουρόπα. Η αλήθεια είναι πως και στα δύο επιτελεία ο Τσιμίκας έκανε εξαιρετική εντύπωση. Επίσης αλήθεια πως η περίπτωση του «δουλεύεται» με τις εξαιρετικές προσβάσεις που έχει ο Ολυμπιακός στην Αγγλία από ανθρώπους του συλλόγου.

Η Τότεναμ, όντως, δείχνει να έχει ασχοληθεί περισσότερο, η Αρσεναλ, όχι και τόσο, αφού στη θέση του υπάρχουν ποδοσφαιριστές στους οποίους οι Λονδρέζοι θέλουν να ποντάρουν. Το «κακό» για τον Ολυμπιακό είναι πως η Τότεναμ (για παράδειγμα) δεν πρόκειται να διαθέσει … τρελό ποσό για μεταγραφή αριστερού μπακ (αν και εφόσον προκριθεί), πόσο μάλλον για έναν ποδοσφαιριστή προερχόμενο από το ελληνικό πρωτάθλημα (και μάλιστα σε συνθήκες πανδημίας).

Το θετικό – πάντα ως προς την προσπάθεια του Ολυμπιακού να μεγιστοποιήσει το κέρδος – είναι πως εμπλοκή τέτοιων ομάδων στο κυνήγι του Τσιμίκα, λογικό είναι να περιμένει κανείς πως θα δημιουργήσει ένα ράλι που θα αυξάνει συνεχώς και την τιμή του «Τσίμι», πλησιάζοντας στις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι όπως έχουμε επισημάνει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ στον sportdog δεν «ακούνε» τίποτα λιγότερο από 25 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι μόνο ο Τσιμίκας! Κι άλλος παιχταράς του Ολυμπιακού φεύγει με 25 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags