Facebook Pixel Συγκλονίζει το γράμμα του αρχηγού των οπαδών της Αταλάντα - Ζητάει αποχώρηση από το πρωτάθλημα!
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-26 19:06:00

Συγκλονίζει το γράμμα του αρχηγού των οπαδών της Αταλάντα - Ζητάει αποχώρηση από το πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Συγκλονίζει το γράμμα του αρχηγού των οπαδών της Αταλάντα - Ζητάει αποχώρηση από το πρωτάθλημα!

"Δεν έχει νόημα να πανηγυρίσουμε ένα γκολ του Γκόμες...".

Ένα συγκλονιστικό γράμμα προς τον πρόεδρο της Αταλάντα, Αντόνιο Περκάσι, έστειλε ο αρχηγός των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, Κλαούντιο Γκαλιμπέρτι, γνωστός και ως "Μπόκια".

Σε αυτό ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να μην κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Serie A, αν τελικά αυτό συνεχιστεί, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο σεβασμό στους ανθρώπους του Μπέργκαμο που έχασαν την ζωή τους από τον κορωνοϊό.

Δείτε τι αναφέρει το ανατριχιαστικό γράμμα:

«Το Μπέργκαμο και ο κόσμος του, έρχεται πρώτο και μετά η ομάδα. Πρόεδρε, αυτό το ξεχωριστό και ιστορικό αιματοκύλισμα στην πόλη, αξίζει και μία ξεχωριστή και ιστορική απόφαση. Πρόεδρε, εμένα αυτό που μου έρχεται φυσιολογικά στο μυαλό είναι για την Αταλάντα να σταματήσει το πρωτάθλημα εδώ. Ίσως και να μην είναι εφικτό αυτό, αλλά θέλω να πιστεύω πως η Αταλάντα μας είναι ένα παράδειγμα για όλους σε αυτόν τον πόλεμο.

Απλά, σκέφτομαι πόσοι οπαδοί της Αταλάντα έφυγαν από τη ζωή λόγω του ιού. Δεν νομίζω πως το να γυρίσει η Αταλάντα είναι ισοδύναμο με το να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα. Αυτό θα είναι έλλειψη σεβασμού στους ανθρώπους που έδωσαν την ζωή τους για το Μπέργκαμο. Για την Αταλάντα θα υπάρχει πάντα χρόνος και μία ημέρα θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά τώρα το να πανηγυρίσουμε ένα γκολ του Γκόμες δεν θα έχει νόημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags