Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτος Μαρτίνς! Έτσι "έφτιαξε" τον Μαρινάκη - Κίνηση με... καρύδια - Τους "φτύνει" όλους!
| 2020-03-26 20:56:00

Απίστευτος Μαρτίνς! Έτσι "έφτιαξε" τον Μαρινάκη - Κίνηση με... καρύδια - Τους "φτύνει" όλους!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Μαρτίνς! Έτσι "έφτιαξε" τον Μαρινάκη - Κίνηση με... καρύδια - Τους "φτύνει" όλους!

Τεράστιος ο Πορτογάλος μέσα στην πανδημία. Δείτε τι έκανε...

Για ακόμη μια φορά, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, το ρεπορτάζ του sportdog επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. Πριν δυο μέρες λοιπόν, είχαμε καταθέσει επακριβώς το τι συμβαίνει με τον Πέδρο Μαρτίνς, τη σεναριολογία που τον συνέδεσε με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, αποδίδοντας σωστά όπως αποδεικνύεται και το στάτους των συζητήσεων του με τον Ολυμπιακό. Ξεκαθαρίσαμε τότε – και πλέον φαίνεται από τα σημερινά «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ – πως κόντρα στα όσα γράφονταν και λέγονταν, δεν είχε γίνει καμία κουβέντα μεταξύ του Πορτογάλου προπονητή και της διοίκησης.

Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν η απόφαση ουσιαστικά εκ μέρους των «ερυθρόλευκων» για να κατατεθεί πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Μαρτίνς πάρθηκε μετά την πρόκριση επί της Αρσεναλ, συγκυρία όμως που συνέπεσε με το ξέσπασμα της πανδημίας, που «χτύπησε» μάλιστα και τον επικεφαλής του συλλόγου. Με ποιον λοιπόν θα «μίλαγε» ο Μαρτίνς και πως σε τέτοιο παγκόσμιο καθεστώς και lockdown;

Όπως και να ‘χει, το θέμα με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, όπως ξεκαθαρίσαμε επίσης από την πρώτη στιγμή, εντάσσεται απλώς στο πλαίσιο της «προώθησης» του ονόματος του Μαρτίνς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Όπως άλλωστε έχει γίνει και σε άλλες αγορές και σε άλλες ομάδες. Απολύτως λογικό για έναν προπονητή με το έργο, τη δουλειά και τις επιτυχίες του Μαρτίνς, ο οποίος μάλιστα είναι και ελεύθερος να συνομιλήσει με όποιον επιθυμεί, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο.

Το μόνο που μπορούμε να καταγράψουμε δίνοντας μια συνέχεια είναι πως Ολυμπιακός και Μαρτίνς έχουν αποδεχτεί να μην φέρει ο ένας τον άλλον προ τετελεσμένων. Γι’ αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός, ανεξαρτήτως τι κάνουν και πως τον προωθούν οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν, δεν έχει μιλήσει με κανέναν, δεν ενδιαφέρεται να το κάνει, προτού ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Ολυμπιακό και προτού φυσικά πρώτιστα συζητήσει με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», κάτι που λογικά θα γίνει όταν είτε ξεπεραστεί είτε «χαλαρώσει» κάπως το ασφυκτικό κλίμα που επικρατεί στον πλανήτη λόγω της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συμφωνία Μαρινάκη - Μαρτίνς - Απίθανη επιστροφή Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags