Facebook Pixel Ολυμπιακός: Transfer Market ο Πειραιάς – 18 εκατ.Ευρώ για τον παικταρά
| 2020-03-27 08:27:00

Ψωνίζουν από Ολυμπιακό! Transfer Market ο Πειραιάς – 18 εκατ.Ευρώ για τον παικταρά

Sportdog Team
Ψωνίζουν από Ολυμπιακό! Transfer Market ο Πειραιάς – 18 εκατ.Ευρώ για τον παικταρά

Έργο Μαρινάκη και αυτό.

Ολυμπιακός: Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει βάλει στον γύψο την αγωνιστική δραστηριότητα παγκοσμίως, αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι η μεταγραφική επικαιρότητα έχει παγώσει.

Ήδη στον Ολυμπιακό γίνεται χαμός γύρω από το όνομα του Κώστα Τσιμίκα, στον οποίο σφάζονται κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Για τον 23χρονο άσο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον Νάπολι, Λέστερ, Ίντερ, Πόρτο και μέσα σε αυτές προστέθηκαν Άρσεναλ και Τότεναμ.

Σύμφωνα με τη LiveSPort, η Νάπολι είναι έτοιμη να δώσει 18 εκατ.Ευρώ για τον Τσιμίκα, ανεβάζοντας την προσφορά της. Ο Ολυμπιακός ωστόσο, έχει ξεκαθαρίσει ότι κοστολογεί τον Τσιμίκα πάνω από 20 εκατ. ευρώ, με τους Ιταλούς να θεωρούν ότι μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Δεν είναι όμως ερυθρόλευκος όμως που έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα; Στο μικροσκόπιο αγγλικών ομάδων βρίσκονται ο Ζοσέ Σα και ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν στα "ραντάρ" τους τον Ζοσέ Σα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε Άρσεναλ και Γουλβς. Η μία από τις ομάδες που εμφανίζεται να τσεκάρει τον διεθνή γκολκίπερ είναι η Γουέστ Γαμ. Η άλλη σύμφωνα με τη LiveSport φέρεται να είναι η Σαουθάμπτον.

Επίσης καλή παρουσία -με εξαίρεση το ματς με τη Γουλβς- είχε και ο Σεμέδο κόντρα στους Άγγλους φέτος (Άρσεναλ, Τότεναμ), ο οποίος επίσης παρακολουθείται από ομάδα του Νησιού, ενώ φέρεται να βρίσκεται στα υπόψιν και των Πόρτο, Μπενφίκα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μεταγραγική αγορά. Transfer Market ο Πειραιάς, κάτι που φέρει τη σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Φυσικά βιτρίνα των Ερυθρόλευκων αποτελούν φέτος οι ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις σε ομίλους του Champions League και στο Europa League. Γι'αυτό οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν καταστεί πόλος έλξης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags