Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνέντευξη ΑΕΚτζή σε ιταλική εφημερίδα! Αποκάλυψη για την... παλιαρρώστια!
| 2020-03-27 13:40:00

Συνέντευξη ΑΕΚτζή σε ιταλική εφημερίδα! Αποκάλυψη για την... παλιαρρώστια!

Sportdog Team
Συνέντευξη ΑΕΚτζή σε ιταλική εφημερίδα! Αποκάλυψη για την... παλιαρρώστια!

Κανείς δεν το γνώριζε.

Σε μία αποκάλυψη προέβη ιταλικό δημοσίευμα για τον βοηθό του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ, τον Τζιόρτζιο Ουρμάνο. Ο Ιταλός συνεργάτης του προπονητή της Ένωσης είχε δώσει επιτυχημένη μάχη παλαιότερα και με τη λευχαιμία.

«Σκέφτομαι θετικά και ζω» είναι ο τίτλος της συνέντευξης με συμβουλές ζωής από τον Ουρμπάνο, ο οποίος αναφέρθηκε κολακευτικά στην ΑΕΚ.

Ο γυμναστής της Ένωσης εκτός όλων των άλλων δίνει τις συμβουλές του για τη «λεγόμενη γυμναστική θαλάμου» στο σπίτι που εφαρμόζει και στους παίκτες της ΑΕΚ προκειμένου να μην χρειαστεί πολύ μεγάλος χρόνος επιστροφής στην ενεργό δράση.

Εννοείται ότι έδωσε συμβουλές στον κόσμο για γυμναστική στο σπίτι κόντρα στην πιθανή κατάθλιψη που ελλοχεύει ο εγκλεισμός.

Στην ΑΕΚ έχουν να λένε για έναν άνθρωπο που διατηρεί την ψυχολογία του σε εκπληκτικά επίπεδα και είναι συνεχώς με το χαμόγελο παρά το γεγονός ότι έχει ιστορικό που τον καθιστά ευπαθή ομάδα.

Ο Ουρμπάνο επί καθημερινής βάσης βγάζει τα προγράμματα των παικτών και μιλάει μαζί τους μέσω Skype, ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με Καρερα και Κολονέλο.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags