Facebook Pixel ΑΕΚ - Λορέντσο Μελγκαρέχο:
| 2020-03-27 13:55:00

Ποια πανδημία; "Παλάβωσε" ο Τίγρης! Φέρνει εξτρέμ με κασέ 1.200.000 - Κάποιον "καθαρίζει"...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποια πανδημία; "Παλάβωσε" ο Τίγρης! Φέρνει εξτρέμ με κασέ 1.200.000 - Κάποιον "καθαρίζει"...

"Παιδί" του Καρέρα. Έχει "κονέ" με Ολυμπιακό. Όντως τώρα;

ΑΕΚ - Λορέντσο Μελγκαρέχο: Παρότι οι μέρες και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν… πολλά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, τουλάχιστον όχι «παραδοσιακά», εν τούτοις υπάρχουν και κάποιες ειδήσεις που μας βάζουν σε mood κανονικότητας. Όπως αυτή που θέλει τον διεθνή Παραγουανό εξτρέμ, Μελγκαρέχο να έχει προταθεί στην ΑΕΚ.

Γνωστός του Μάσιμο Καρέρα ο 30χρονος άσος, αφού συνυπήρξαν στην Σπαρτάκ Μόσχας (χωρίς πάντως ο Ιταλός να έχει τον Μελγκαρέχο βασικό, παρότι μπορούσε να παίξει είτε όλη την πλευρά σε 3-4-3, είτε ως ακραίος μεσοεπιθετικός. Και αυτό είναι κάτι που μάλλον πρέπει να κρατήσουμε…), με τον Παραγουανό να βρίσκεται στη Μόσχα από τον Ιανουάριο του 2016 όταν και μετακόμισε εκεί από την Κούμπαν Κράσνονταρ!

Εχει συμπληρώσει κοινώς 6 χρόνια στη Ρωσία. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου, με τον ίδιο, προ του ξεσπάσματος της πανδημίας, να δηλώνει συνεχώς πως θα ήθελε να παραμείνει. Το περασμένο καλοκαίρι, είχε βρεθεί πρακτικά στην transfer list των Μοσχοβιτών, παρότι προέρχονταν από την πιο «γεμάτη» σεζόν της καριέρας του εκεί, ωστόσο παρέμεινε στο ρόστερ, έχοντας συνήθως συμπληρωματικό ρόλο στο rotation του Γερμανού τεχνικού της Σπαρτάκ, Ντομένικο Τεντέσκο.

Ο μάνατζερ του είναι ο Πέδρο Αλντάβε, ο Παραγουανός ατζέντης που είχε φέρει στην Ελλάδα τον Οσκαρ Καρντόσο για χάρη του Ολυμπιακού και είναι αυτός που μίλησε τελευταίος στα ρωσικά media για τις προθέσεις του Μελγκαρέχο, ξεκαθαρίζοντας πριν περίπου 10 μέρες πως τα πάντα αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του θα εξαρτηθούν από μια συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση της Σπαρτάκ εντός Απριλίου, επαναλαμβάνοντας πως ο 30χρονος άσος θέλει να παραμείνει στην Σπαρτάκ.

Το κυριότερο και μάλλον δυσκολότερο κομμάτι αναφορικά με το να μετατραπεί η πρόταση του στην ΑΕΚ σε κάτι πιο απτό και επίσημο συνίσταται στις απολαβές του Λορέντσο Μελγκαρέχο, ο οποίος εισπράττει ετησίως κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ στην Σπαρτάκ, ποσό που είναι αυτονόητο πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση ούτε να το… προσεγγίσει η ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις με βασικό παιχταρά της ΑΕΚ - Η Ένωση τον Θέλει - Το σκέφτεται!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags