Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα τρία σενάρια για να ολοκληρωθεί η φετινή La Liga - Θα υπάρξει πρωταθλητής;
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-27 18:28:00

Τα τρία σενάρια για να ολοκληρωθεί η φετινή La Liga - Θα υπάρξει πρωταθλητής;

Sportdog Team
Τα τρία σενάρια για να ολοκληρωθεί η φετινή La Liga - Θα υπάρξει πρωταθλητής;

Θα σηκώσει την κούπα Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα;

Ως απόλυτη αναγκαιότητα για την οικονομική βιωσιμότητά τους, αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι της La Liga την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Marca", εξετάζονται τρία σενάρια, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού και με προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Υγείας και των υγειονομιών αρχών της Ισπανίας.

Από ‘κει και πέρα, οι ιθύνοντες της λίγκας επεξεργάζονται τρία σενάρια για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στη La Liga, σύμφωνα με τη Marca.

Αναλυτικά:
1) Επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στις 15 Μαΐου και ολοκλήρωσή του στο διάστημα 30 Ιουνίου-15 Ιουλίου. Οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής θεωρούν πως είναι εφικτό αυτό το σενάριο, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

2) Επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στα μέσα καλοκαιριού και ολοκλήρωσή του τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Αρκετά πιθανό αυτό το σενάριο, αν και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου.

3) Επανεκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο. Ίσως και η πιο ακραία λύση, αφού θα φέρει προβλήματα στο πρόγραμμα της επόμενης περιόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags