Facebook Pixel Superleague: Τρελό σενάριο με Μέγιερι! Σε αυτή την κορυφαία ομάδα πάει σαν τρελός - Δεν είναι ο Άρης!
| 2020-03-27 23:00:00

Τρελό σενάριο με Μέγιερι! Σε αυτή την κορυφαία ομάδα πάει σαν τρελός - Δεν είναι ο Άρης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό σενάριο με Μέγιερι! Σε αυτή την κορυφαία ομάδα πάει σαν τρελός - Δεν είναι ο Άρης!

Αποχωρεί από τον Ατρόμητο. ΑΕΚ, ΠΑΟ ή επιστροφή στο λιμάνι;

Superleague: Το όνομα του Μπάλαζ Μέγιερι "έπαιξε" δυνατά για τον Άρη, αφού οι Θεσσαλονικείς ψάχνονται για τερματοφύλακα, με το μέλλον του Χουλιάν Κουέστα να είναι αβέβαιο.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα δεν είναι πια τόσο "ζεστό" όσο παρουσιάστηκε το προηγούμενο διάστημα. Όντως ο Μέγιερι εξετάστηκε από τον Άρη, ο οποίος έκανε διερευνητική επαφή πριν από περίπου δύο μήνες, δεν εισέπραξε όμως θετικό κλίμα από την πλευρά του Ούγγρου γκολκίπερ.

Πράγματι, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως τότε ο Μέγιερι δεν "ψήθηκε" ιδιαίτερα για να μετακομίσει στον Άρη. Κάτι που δεν έχει πάψει να ισχύει, καθώς ο 29χρονος άσος ψάχνεται μεν έντονα στην Ελλάδα για το μέλλον του, αλλά από τη στιγμή που η προοπτική των Κιτρινόμαυρων δεν τον συγκίνησε, το ενδιαφέρον πλέον έχει ατονήσει.

Στο "τραπέζι" υπάρχει και η πιθανότητα της επέκτασης του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του παίκτη.

Εντούτοις, αν υπάρχει μια προοπτική στην οποία ο Μέγιερι θα συναινούσε χωρίς δεύτερη σκέψη, αυτή είναι η επιστροφή στον Ολυμπιακό!

Σαφώς και πρόκειται για ένα σενάριο που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα, αλλά στην πιάτσα των ατζέντηδων λέγεται πως αυτό είναι το μεγάλο όνειρο του Ούγγρου και θα έκανε... τα πάντα για να πραγματοποιηθεί.

Στους Ερυθρόλευκους δεσπόζει ο σταθερότατος Ζοσέ Σα, όμως ο Μέγιερι θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή λύση ως δεύτερος. Άλλωστε, αυτός ήταν ο ρόλος του στο διάστημα που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό (2010-2015), δίχως να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στις τάξεις της ομάδας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Τον "έκλεισε" πέρσι, τον παίρνει φέτος ο Μαρινάκης- Έκανε "όργια" σε top ελληνική ομάδα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags