Facebook Pixel Τι συμβαίνει με τις αποχωρήσεις στον Άρη - Κόρχουτ για Παναθηναϊκό
| 2020-03-28 11:09:00

ΣΟΚ σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Της παίρνουν τους παίκτες - Μεγάλα ονόματα - Δύσκολες ώρες

του Λάζαρου Γεωργίδη
ΣΟΚ σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Της παίρνουν τους παίκτες - Μεγάλα ονόματα - Δύσκολες ώρες

"Γκρεμίζονται" όλα. Ποιους "κλέβουν". Τι θα κάνει ο πρόεδρος;

Σημερινό δημοσίευμα που φέρνει τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του Μιχάι Κόρχουτ αναδεικνύει το πόσο επιρρεπής είναι η κατάσταση στον Αρη αναφορικά με τη διατήρηση της ομάδας που έφερε τους «κίτρινους» στην πρώτη εξάδα της κατάταξης και στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τον τελικό του Κυπέλλου.

Εγκαίρως είχε επισημανθεί ο σημαντικός χαμένος χρόνος για την ανανέωση των συμβολαίων των αρκετών βασικών, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος του Ιουνίου. Ηδη ο Αρης, μετράει δύο απώλειες, αφού ο Βέλεθ έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και ο Ντιγκινί ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το δυσάρεστο για τον Άρη είναι πως σε κανένα από τα υπόλοιπα μέτωπα δεν υπάρχει – και λόγω φυσικά πανδημίας – καμία θετική εξέλιξη. Για τον Κόρχουτ, που είναι το ζήτημα της ημέρας, έχουν γίνει ίσως οι περισσότερες επαφές με τις δύο πλευρές να είναι όντως κοντά, ωστόσο μόνο και μόνο η αναφορά του ονόματος του Παναθηναϊκού (ανεξαρτήτως αν ισχύει κάτι ή όχι) δεν διευκολύνει την κατάσταση.

Δεν έχει υπάρξει ως τώρα σημείο επαφής, παρά τις συνεχείς συζητήσεις με τον Κουέστα, ανάλογο το στάτους τους για τον Χαβιέ Ματίγια, θετικό εν όψει συνέχειας το γεγονός πως ο Μπρούνο Γκάμα δηλώνει (και είναι από τους πολύ μετρημένους εν δυνάμει ελεύθερους που το κάνει) πως θέλει να παραμείνει στο «Βικελίδης».

Σιγή ιχθύος στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Λάρσον, ενώ κάθε μέρα που περνάει μοιάζει ολοένα και πιο δύσκολο το ενδεχόμενο να βρεθεί ο τρόπος προκειμένου να επεκταθεί το συμβόλαιο του πλέον ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή των «κίτρινων», Μπράουν Ιντέγε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στη Superleague: Επιστρέφει κορυφαίος παράγοντας σε μεγάλη ομάδα - Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags