Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για ενδεχόμενη μεταγραφή του Σα
| 2020-03-28 12:25:00

Μένει στον Ολυμπιακό! "Τρελές" απαιτήσεις Μαρινάκη - Δεν τα δίνει κανείς - Ανατροπή δεδομένων

του Παναγιώτη Νικολάου
Μένει στον Ολυμπιακό! "Τρελές" απαιτήσεις Μαρινάκη - Δεν τα δίνει κανείς - Ανατροπή δεδομένων

Ξεχάστε τα όλα! Σημαντικός βασικός. Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντος της Μπέτις για τον Ζοζέ Σα, o sportdog με σαφές ρεπορτάζ του ξεκαθάρισε πως τα οικονομικά δεδομένα που αφορούν στον Πορτογάλο τερματοφύλακα σε συνδυασμό με το στάτους των Ανδαλουσιάνων (τεράστιο «άνοιγμα» την περασμένη σεζόν, δεν θα παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ερχόμενη σεζόν), καθιστά απαγορευτική οποιαδήποτε φιλοδοξία τους – αν και εφόσον υπήρχε – για τον κίπερ του Ολυμπιακού.

Δημοσίευμα της πορτογαλικής O’ Jogo (εφημερίδας με καλές προσβάσεις στο περιβάλλον του ατζέντη του Σα, τον Ζόρζε Μέντες) επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «σκύλου», βγάζοντας ουσιαστικά από το κάδρο (αν και εφόσον μπήκαν και ποτέ) τους «βερτιμπλάνκος», επισημαίνοντας πως τα χρήματα και την οικονομική δυνατότητα των ενδιαφερόμενων αγγλικών ομάδων για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα δεν μπορεί να τα συναγωνιστεί.

Προοπτική της Πρέμιερσιπ που παρουσιάζεται ως δελεαστικότερη και προτιμότερη από τον ίδιο τον Σα. Αυτό που πάντως μπορούμε έχοντας διευρύνει το ρεπορτάζ μας αναφορικά με το στάτους του τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων» είναι πως η Γουέστ Χαμ, που έχει αναφερθεί ως μια από τους υποψήφιους «μνηστήρες» του Πορτογάλου τερματοφύλακα, βρίσκεται μεν σε αναζήτηση ενός εν όψει της επερχόμενης σεζόν, σε καμία όμως περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ποσό που ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ (και ίσως βάζουμε και πολύ) πόσο μάλλον να ανέβει ακόμη ψηλότερα, με τη φημολογία να θέλει τον Ολυμπιακό να αξιώνει +13 εκατ. ευρώ.

Θέμα «σφυριών» - πόσο μάλλον από την στιγμή που καλά καλά δεν είναι εξασφαλισμένη η παραμονή τους στην Πρέμιερσιπ - λοιπόν και Σα, δεν υφίσταται. Κατά πόσον τώρα, άλλες αγγλικές ομάδες (έχει αναφερθεί για παράδειγμα η Σαουθάμπτον) βρίσκονται στο κυνήγι του Πορτογάλου και κυρίως τον τιμολογούν σε ποσά που είναι σύμφυτα με τις αξιώσεις των «ερυθρόλευκων», μένει να φανεί αμέσως μετά το τέλος της πανδημίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" με τρεις χάφαρους από Πορτογαλία ο Μαρινάκης - Τους ξέρει ο Μαρτίνς - Δείτε τα ονόματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags