Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Νικολακόπουλου - Έτσι φεύγει ο Σα - Τα δεδομένα για Μαρτίνς
| 2020-03-28 14:17:00

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου - Έτσι φεύγει ο Σα - Τα δεδομένα για Μαρτίνς

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολακόπουλου - Έτσι φεύγει ο Σα - Τα δεδομένα για Μαρτίνς

Τρέχει το Ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός:  Ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM αποκάλυψε τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Λιμάνι τόσο για τον Ζοσέ Σα αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα στην εκπομπή «Οι ρεπόρτερ»:

Για την υπόθεση του Ζοσέ Σα: «Ο Σα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, η οποία για το καλοκαίρι του 2020 είναι στα 13 εκατ. ευρώ. Άρα αν μία ομάδα έρθει και φέρει 13 εκατ. και τα βρει με τον Σα, φεύγει χωρίς κουβέντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Με 13 εκατ. ευρώ φεύγει και τέλος».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Αδιαπραγμάτευτα ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μαρτίνς. Ο Μαρτίνς, από τη μεριά του, "ζεστός" στο να κάνει μία σοβαρή κουβέντα για την παραμονή του. Μέχρι αυτή τη στιγμή επίσημες συζητήσεις δεν έχουν γίνει. Υπάρχουν κάποιες επαφές, κατά κάποιον τρόπο αναγνωριστικές, που δείχνουν τα παραπάνω. Προσφορά από άλλο σύλλογο, από όσο ξέρω, δεν έχει ο Μαρτίνς. Υπάρχει μία συζήτηση στη Ρωσία και είναι μεταξύ των υποψηφίων της Λοκομοτίβ. Ο ένας είναι ο Σέμιν, που είναι 72 ετών που είναι σύμβολο στη Μόσχα, ο 2ος είναι ο Μαρτίνς και 3ος είναι ο Νίκολιτς της Βίντι και ο 4ος είναι ο προπονητής της Άρσεναλ Τούλα. Έχει ξεκαθαρίσει ο Μαρτίνς πως αν έχει πρόταση από Αγγλία, θα πάει εκεί, οτιδήποτε άλλο θα ήταν παράλογο για εμένα. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει από πουθενά. Είναι μόλις 28/3 και έχουμε την κατάσταση με τον κορωνοϊό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags