Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια κίνηση από Λόπες - Έτσι βοηθάει στη μάχη για τον κορωνοϊό - Το κάλεσμα στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-28 15:02:00

Τεράστια κίνηση από Λόπες - Έτσι βοηθάει στη μάχη για τον κορωνοϊό - Το κάλεσμα στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστια κίνηση από Λόπες - Έτσι βοηθάει στη μάχη για τον κορωνοϊό - Το κάλεσμα στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μήνυμά του στους εργαζόμενους των νοσοκομείων.

Ο Έλντερ Λόπες σε μια τεράστια κίνηση, παράδειγμα προς όλους αποφάσισε να παραχωρήσει το σπίτι του στην Πορτογαλία στους σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Ο άσος της ΑΕΚ κάλεσε και τον κόσμο να προσφέρει κι αυτός από την πλευρά του κάθε δυνατή βοήθεια.

Αναλυτικά, ο Έλντερ Λόπες τόνισε: «Ήθελα με αυτό το μήνυμα να στείλω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, νοσοκόμους, γιατρούς, σε όλα τα άτομα που εμπλέκονται στην μάχη για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

Όλοι εσείς είστε πάρα πολύ σημαντικοί, είστε οι πραγματικοί ήρωες. Εγώ από την πλευρά μου έκανα ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Όπως γνωρίζετε παραχώρησα το διαμέρισμα μου στην Πορτογαλία στους επαγγελματίες υγείας, ώστε να μπορούν να ξεκουράζονται μετά τις δύσκολες μέρες και να προστατεύσουν τόσο τους εαυτούς τους, όσο και τις οικογένειές τους, να μην κολλήσουν.

Έτσι παραχώρησα το διαμέρισμα μου με μεγάλη μου χαρά σε εκείνους, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω, κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, ώστε να τελειώσουμε με αυτόν τον ιό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags