Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη αποκάλυψη! Φανταστείτε Γιουνάιτεντ με Ρονάλντο, Ρούνεϊ και… Ρόμπεν
| 2020-03-28 17:48:00

Απίστευτη αποκάλυψη! Φανταστείτε Γιουνάιτεντ με Ρονάλντο, Ρούνεϊ και… Ρόμπεν

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη! Φανταστείτε Γιουνάιτεντ με Ρονάλντο, Ρούνεϊ και… Ρόμπεν

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Άριεν Ρόμπεν είχε βρεθεί μια ανάσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η μεταγραφή δεν έκλεισε ποτέ λόγω ενός… απίστευτου γεγονότος!

Ο Ρίο Φέρντιναντ θυμάται την ιστορία και… μελαγχολεί, διότι ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχασε το 2004 την τριάδα Ρονάλντο, Ρούνεϊ και Ρόμπεν!

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα αποκαλυπτικό Q&A με τους φίλους της ομάδας. Κάποια στιγμή, λοιπόν, η κουβέντα έφτασε στον Ρόμπεν και το πως τελικά ο Ολλανδός μετακόμισε στην Τσέλσι.

Πράγματι, ο Ολλαδός εξτρέμ είχε απασχολεί έντονα τους «κόκκινους διαβόλους», όμως το θέμα… στράβωσε στην ξενάγηση του ποδοσφαιριστή στο προπονητικό κέντρο. Ο Φέρντιναντ θυμάται:

«Τι ποδοσφαιριστής… Ο Ρόμπεν ήταν σπουδαίος! Έπρεπε να τον είχαμε πάρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχε έρθει μάλιστα στο προπονητικό μας κέντρο. Περπάτησε, αλλά η… μυρωδιά δεν του άρεσε καθόλου και έτσι έφυγε και πήγε στην Τσέλσι! Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Θα ήταν υπέροχος με εμάς»!

Η ιστορία αυτή διαδραματίστηκε το 2004, τότε δηλαδή που στην Γιουνάιτεντ ανήκαν οι Γουέιν Ρούνεϊ και Κριστιάνο Ρονάλντο… Φανταστείτε, λοιπόν, τι θα βλέπαμε εάν εν τέλει το προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ… μύριζε λίγο καλύτερα!

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags