Facebook Pixel Γιώργος Μποροβήλος: "Η Σασουόλο θα ασκήσει την οψιόν αγοράς του Κυριακόπουλου"
| 2020-03-29 00:05:00

Τρομερή αποκάλυψη για Έλληνα άσο: Είπε "όχι" σε 8 εκατομμύρια - Τον "αρπάζει" ιταλική ομάδα!

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη για Έλληνα άσο: Είπε "όχι" σε 8 εκατομμύρια - Τον "αρπάζει" ιταλική ομάδα!

Τον ήθελαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, αλλά...
 

Στην αποκάλυψη ότι η Σασουόλο θα ασκήσει την οψιόν αγοράς του Γιώργου Κυριακόπουλου προέβη ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τόνισε πως η ιταλική ομάδα έχει ενημερώσει ήδη τους Αρκάδες πως θα αγοράσει τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στη Serie A ως δανεικός και έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις.

Παράλληλα, ο Αστέρας Τρίπολης ενδέχεται να βγει κερδισμένος και μελλοντικά, καθώς έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15% για τον Κυριακόπουλο.

Ο Μποροβήλος αποκάλυψε επίσης ότι ο Έλληνας αριστερός μπακ απέρριψε τον Ιανουάριο πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ από το εξωτερικό, ενώ τόνισε πως πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Κυριακόπουλου είχε "παίξει" δυνατά τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ΑΕΚ στο παρελθόν, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

"Η Σασουόλο μας έχει ενημερώσει ότι θα ασκήσει την οψιόν αγοράς.  Ο Κυριακόπουλος απέρριψε μία πολύ μεγάλη προσφορά τον Ιανουάριο ύψους οχτώ εκατομμυρίων από ομάδα του εξωτερικού και δεν είναι τόσο εύκολο να γυρίσει στην Ελλάδα. Η πρόταση απορρίφθηκε διότι η ομάδα του ζητούσε πάνω από δέκα εκατομμύρια. Η οψιόν αγοράς είναι μέχρι τον Μάιο, αλλά μας ειδοποίησαν ότι θα την ασκήσουν. Εχουμε κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης 15%", δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags