Facebook Pixel Sportdog.gr | Κίνηση-ματ από Ρόκα - Ζαχαρώνει… παίκτη από τοπ ελληνική ομάδα - Δείτε για ποιον πρόκειται
| 2020-03-29 09:38:00

Κίνηση-ματ από Ρόκα - Ζαχαρώνει… παίκτη από τοπ ελληνική ομάδα - Δείτε για ποιον πρόκειται

Sportdog Team
Κίνηση-ματ από Ρόκα - Ζαχαρώνει… παίκτη από τοπ ελληνική ομάδα - Δείτε για ποιον πρόκειται

Κερδίζει αρκετούς πόντους.

Παναθηναϊκός: Ο Μπρούνο Γκάμα κερδίζει αρκετούς πόντους για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μάλιστα μένει και ελεύθερος από τον Άρη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sportday».

Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει την περίπτωσή του για τη θέση του ενός εκ των δύο εξτρέμ και η αλήθεια είναι ότι η περίπτωση του συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Η ηλικία του Πορτογάλου winger, που μέτρησε 9 γκολ και 4 ασίστ σε 27 εφετινούς αγώνες με τον 'Αρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, είναι ο βασικός «ενδοιασμός» των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Ο Γκάμα θα κλείσει τον Νοέμβρη τα 33 και θα μπει στα 34, ωστόσο αγωνιστικά ταιριάζει «γάντι» σε αυτό που έχει στο μυαλό του ο Ρόκα για τους εξτρέμ. Κι αυτό διότι (θα) μπορεί να υποστηρίξει τόσο το ρόλο του βασικού ακραίου επιθετικού, όσο και του «αναπληρωματικού», πίσω από τον Χατζηγιοβάνη και τον έτερο winger που θα αποκτηθεί το καλοκαίρι, με προοπτική να πάρει «φανέλα» βασικού.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός πως το κασέ του είναι εντός των οικονομικών «ορίων» του Παναθηναϊκού (από 200.000 έως 240.000Euro) του έχει δώσει αρκετούς... πόντους το τελευταίο διάστημα, αφού με βάση τα νέα «δεδομένα» που θα υπάρξουν στη «μετά-κορονοϊού» εποχή, οι «πράσινοι» θέλουν να πάνε σε πιο «ασφαλείς» επιλογές. Κι ο Γκάμα, είναι στα ονόματα που παραμένουν στο «μπλοκάκι» του Ρόκα για τους εξτρέμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags