Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι τους "φτιάχνει" ο Ιβάν! Τι θα κάνει με PAOK TV και διαρκείας - Φοβερή κίνηση παρά τη "χασούρα"!
| 2020-03-29 19:00:00

Έτσι τους "φτιάχνει" ο Ιβάν! Τι θα κάνει με PAOK TV και διαρκείας - Φοβερή κίνηση παρά τη "χασούρα"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι τους "φτιάχνει" ο Ιβάν! Τι θα κάνει με PAOK TV και διαρκείας - Φοβερή κίνηση παρά τη "χασούρα"!

Τέλος στην αγωνία των ΠΑΟΚτσήδων! Ποιος κορωνοϊός και ποια κρίση....

Στον… αέρα παραμένει ακόμα η Σούπερ Λιγκ, καθώς λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχουν «παγώσει» τα πάντα και στη χώρα μας.

Πρόθεση πάντως τόσο της UEFA όσο και των περισσότερων ελληνικών ομάδων, είναι να ολοκληρωθεί με κάποιο τρόπο η φετινή σεζόν, έστω και εάν πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα και να μειωθούν οι αγώνες. Φυσικά, η εξέλιξη αυτή θα δημιουργήσει και οικονομικό πρόβλημα στους συλλόγους, οι οποίοι θα χάσουν πολλά έσοδα και πρέπει να βρουν τρόπους για να καλύψουν την τρύπα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μη έχοντας εγγυημένο τηλεοπτικό συμβόλαιο, έχει τη δυνατότητα να «κερδίζει» κάποια έξτρα χρήματα από κάθε παιχνίδι και για αυτό τα πλέι οφ με τόσα ντέρμπι θα ήταν μία μεγάλη… ευκαιρία για να γεμίσουν τα ταμεία. Αντ’ αυτού ο Δικέφαλος θα βρεθεί «χρεωμένος», καθώς ήδη πάρα πολλοί συνδρομητές έχουν αγοράσει το ετήσιο πακέτο που συμπεριλαμβάνει και τα πλέι οφ και λογικό είναι να ζητήσουν αποζημίωση, εάν δεν δουν παιχνίδια ή εάν δουν ορισμένα από αυτά.

Στην Τούμπα ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα εδώ και μέρες και ήδη έχει ενημερωθεί σχετικά και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει σχετική εντολή, ώστε να μην μείνει δυσαρεστημένος κανένας «πελάτης» της ΠΑΕ. Πώς θα γίνει αυτό;

Από τον ΠΑΟΚ έχουν σκεφτεί για όσους είχαν αγοράσει το ετήσιο πακέτο του PAOK TV, σε περίπτωση που η σεζόν τελειώσει πρόωρα, να τους δώσουν μία σημαντική μείωση για τα πακέτα της επόμενης χρονιάς, όπου τα παιχνίδια του Δικεφάλου πάλι θα προβάλλονται από τη δική του πλατφόρμα.

Ανάλογη πολιτική αναμένεται να ακολουθήσουν οι «ασπρόμαυροι» και με τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς ακόμα κι εάν γίνουν τα παιχνίδια και ολοκληρωθεί κανονικά η αγωνιστική σεζόν στην Ελλάδα, μοιάζει απίθανο τη δεδομένη στιγμή να δώσει το «οκ» η κυβέρνηση, ώστε να ανοίξουν οι θύρες στα γήπεδα και να γίνουν τα παιχνίδια με κόσμο. Έτσι λοιπόν, στις σκέψεις της ΠΑΕ είναι να γίνει μία γερή μείωση στους κατόχους διαρκείας στο ποσό που χρειάζεται για να εξασφαλίσουν μόνιμη θέση στην Τούμπα την επόμενη περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στον ΠΑΟΚ! "Τέλος" βασικός Έλληνας άσος - Ψάχνουν ήδη για διάδοχο - Θα "καεί" η Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags