Facebook Pixel Μπάχαλο με το συμβόλαιο του Βράνιες - "Πονοκέφαλος" στην διοίκηση - Τι θα κάνει η ΑΕΚ;
| 2020-03-29 20:20:00

Μπάχαλο με το συμβόλαιο του Βράνιες - "Πονοκέφαλος" στην διοίκηση - Τι θα κάνει η ΑΕΚ;

Sportdog Team
Μπάχαλο με το συμβόλαιο του Βράνιες - "Πονοκέφαλος" στην διοίκηση - Τι θα κάνει η ΑΕΚ;

Δεν ξέρει τι θα κάνει μαζί του η Άντερλεχτ.

Σε άσχημη οικονομική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Άντερλεχτ και ο λόγος είναι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με μεγάλο ποσά και πλέον δεν υπολογίζονται στην ομάδα, όπως είναι και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be», από τα 31 εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύτηκαν το καλοκαίρι του 2018, μόλις τα 9 από αυτά έπιασαν τόπο, με αποτέλεσμα η βελγική ομάδα να αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο πρόβλημα καθώς πρέπει να φύγουν αρκετοί από αυτούς τους παίκτες με υψηλά συμβόλαια.

Το ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας αναφέρεται και στην περίπτωση του Βόσνιου στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Άντερλεχτ, όπου το συμβόλαιό του είναι στις 900.000 ευρώ, ενώ δεν υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Η διοίκηση των Βέλγων θέλει να αλλάξει την οικονομική της πολιτική και ο Βράνιες θα απασχολήσει σημαντικά το επόμενο διάστημα, με την Ένωση να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και να ετοιμάζεται να "αδράξει" την ευκαιρία να πετύχει το καλύτερο deal για τον παίκτη, εφόσον θελήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags