Facebook Pixel Sportdog.gr | Βραζιλιάνος ΑΕΚτζής θυμάται την 4άρα στον Ολυμπιακό και δίνει ρεπορτάζ για κορωνοϊό
| 2020-03-30 23:40:00

Βραζιλιάνος ΑΕΚτζής θυμάται την 4άρα στον Ολυμπιακό και δίνει ρεπορτάζ για κορωνοϊό

Sportdog Team
Βραζιλιάνος ΑΕΚτζής θυμάται την 4άρα στον Ολυμπιακό και δίνει ρεπορτάζ για κορωνοϊό

Ζήτησε από τους Ενωσίτες να προσέχουν.

Συνέντευξη στον Ζούλιο Σέζαρ με αφορμή την επέτειο του 4-0 της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, το 2008, πήρε το aek-live.gr. Ο Βραζιλιάνος θυμήθηκε το φοβερό ματς και αναφέρθηκε στον κορωνοϊό στην πατρίδα του.

Ζούλιο καλησπέρα… Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια. Θυμάσαι;

Γειά σας φίλοι μου! Το 4-0 με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για όλους μας… Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΚ, όσο εγώ αγωνίστηκα με τη φανέλα της. Κάποιος από τους αντιπάλους (δεν θέλω να πω… όνομα) έλεγε τότε ότι δεν έχει ξαναδει ποτέ ομάδα τόσο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι όσο εκείνη η ΑΕΚ του 4-0…

Εσύ πως βίωσες εκείνο το ματς;

Εγώ πριν από το παιχνίδι είχα αγωνία, ήμουνα νευρικός… Ήμουνα στον πάγκο και ήθελα τόσο πολύ να μπω μέσα, πολύ περισσότερο όταν έβλεπα την ομάδα να αποδίδει έτσι… Η ΑΕΚ ήταν σε εκείνο το παιχνίδι ακαταμάχητη. Ξέραμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσουμε!

Με την ΑΕΚ παραμένεις δεμένος; Παρακολουθείς την πορεία της Ένωσης;

Μετά από 12 χρόνια, συνεχίζω να παρακολουθώ την αγαπημένη μου ΑΕΚ και εύχομαι μια μέρα να μπορέσω να αγωνιστώ στο νέο μας γήπεδο! Ήθελα να μείνω στην ΑΕΚ, αλλά ήρθαν τα πράγματα διαφορετικά… Μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει πως και γιατί έφυγα τότε από την ΑΕΚ. Θέλω να σας πω ότι όχι μόνο εγώ, αλλά όλη μου η οικογένεια είμαστε φανατικοί φίλοι της ΑΕΚ και παρακολουθούμε την πορεία της συνεχώς εδώ στη Βραζιλία…”

Κλείνοντας ρωτήσαμε τον Ζούλιο τι γίνεται στην πατρίδα του με τον κορονοϊό

“Είναι σοβαρά τα πράγματα. Μένουμε σπίτι και προσέχουμε ιδιαίτερα. Εύχομαι όλοι στην Ελλάδα να προσέχετε και ιδιαίτερα οι φίλοι της ΑΕΚ που τους αγαπώ πολύ…”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags