Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις Δώνη - Έτσι ελέγχουν τους παίκτες στην καραντίνα - Τι είπε για Μακέντα και την επόμενη σεζόν
| 2020-03-31 11:00:00

Αποκαλύψεις Δώνη - Έτσι ελέγχουν τους παίκτες στην καραντίνα - Τι είπε για Μακέντα και την επόμενη σεζόν

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Δώνη - Έτσι ελέγχουν τους παίκτες στην καραντίνα - Τι είπε για Μακέντα και την επόμενη σεζόν

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στον αέρα του ΣΠΟΡΤ FM και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα αλλά και οι περισσότερες χώρες στον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναφέρθηκε στον τρόπο που παρακολουθούν τους παίκτες τους τώρα αλλά και στον Μακέντα και την κατάσταση που υπάρχει στην Ιταλία.

Το πώς αντιμετωπίζει την πανδημία: «Βλέποντας καθημερινά αυτές τις ειδήσεις κι εγώ ο ίδιος φοβάμαι. Όταν δεν καίγεται το δικό σου σπίτι, είναι απλώς μια στατιστική. Όταν όμως καίγεται το δικό σου το σπίτι δεν είναι έτσι. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και προσηλωμένοι για να το ξεπεράσουμε πολύ γρήγορα. Το αψήφησαν τα μεγάλα κράτη στην Ευρώπη, παρότι βλέπαμε άγριες εικόνες στην Κίνα. Βλέπαμε πώς προσπαθούσαν να απομονώσουν μια κατάσταση οι Κινέζοι. Εμείς ως Ελλάδα πήραμε γρήγορα μέτρα και ήμασταν τυχεροί γιατί δεν έπεσε η πανδημία σε περίοδο μεγάλου τουρισμού. Το συντριπτικό ποσοστό του πληθυσμού ακολουθεί τα μέτρα και προσέχει. Μπορεί να φαίνεται σαν κακό όνειρο ή μια ταινία που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε, αλλά ελπίζω στο επόμενο διάστημα να μπούμε σε μια κανονικότητα».

Τον γιο του, Τάσο, που είναι στη Γαλλία (παίζει στη Ρεμς): «Ο Τάσος δεν ήρθε, γιατί ακόμη και το πρώτο διάστημα θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα. Παραμένει στη Γαλλία, δεν είχε λόγο να φύγει από εκεί και να έρθει να αποκλειστεί εδώ. Παρότι στην περιοχή που βρίσκεται δεν έχουν πολλά κρούσματα, η κατάσταση στη Γαλλία είναι άσχημη».

Διαβάστε τη συνέχεια στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags