Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μάτος: "Γι’ αυτό μείναμε πίσω από τον Ολυμπιακό – Μπορούμε να πάρουμε ακόμα το πρωτάθλημα"
| 2020-04-01 00:05:00

Μάτος: "Γι’ αυτό μείναμε πίσω από τον Ολυμπιακό – Μπορούμε να πάρουμε ακόμα το πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Μάτος: "Γι’ αυτό μείναμε πίσω από τον Ολυμπιακό – Μπορούμε να πάρουμε ακόμα το πρωτάθλημα"

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Λέο Μάτος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Metrosport, εξηγεί γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό που έγινε στα τέλη Φεβρουαρίου να επικρατήσει και να πάρει «κεφάλι», αλλά τονίζει πως ακόμα ελπίζει στον τίτλο.

Αναλυτικά:

- Γιατί πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να μείνει στην πρώτη θέση και δημιουργήθηκε διαφορά από τον Ολυμπιακό; Γιατί ο ΠΑΟΚ βρέθηκε δεύτερος;

«Από την αρχή του Πρωταθλήματος ήταν ξεκάθαρο ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι οι δύο ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο μέχρι το τέλος. Όταν έχεις αυτό το επίπεδο του ανταγωνισμού δεν μπορείς να κάνεις λάθη. Χάσαμε βαθμούς από μικρές λεπτομέρειες που στο τέλος δημιούργησαν μία μεγάλη διαφορά. Αλλά, όπως είπα και πριν, υπάρχουν ακόμη 30 βαθμοί υπό διεκδίκηση. Μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές. Θα είναι δύσκολο, Φυσικά... Αλλά οι συμπαίκτες μου και εγώ έχουμε μεγάλη ικανότητα να το πετύχουμε. Το έχουμε δείξει και άλλες φορές».

- Πιστεύεις ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ήταν αυτό, εν τέλει, που έκανε την μεγάλη διαφορά;

«Αυτό το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να μας είχε φέρει σε μία πολύ καλύτερη θέση στην εκκίνηση των πλέι οφ αν το κερδίζαμε, αλλά συμβαίνουν αυτά στην ζωή. Λίγες μέρες αργότερα είχαμε ένα ακόμη παιχνίδι εναντίον τους στο Κύπελλο και δείξαμε ότι μπορούμε να ελπίζουμε, δείξαμε στους οπαδούς μας το πάθος που τους είχαμε μάθει να δείχνουμε».

- Το Κύπελλο είναι μία ανοιχτή υπόθεση για εσάς. Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο για τέταρτη διαδοχική φορά;

«Το Κύπελλο είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος που κρατάμε στα χέρια μας, απέχουμε μόλις δύο παιχνίδια από την κατάκτησή του και ήδη από τον πρώτο ημιτελικό έχουμε πάρει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Ενα μήνυμα που στέλνουμε προς όλους όσοι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, τους οπαδούς, τον πρόεδρο, την καθαρίστρια των αποδυτηρίων, τον καθένα: «να είναι σίγουροι ότι οι παίκτες θα δώσουν το αίμα τους γι' αυτόν τον τίτλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags