01/04/20 - 08:40

Δεν το κουνάει κανείς! Μια πώληση το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός - Ο Λάζαρος στην πόρτα της εξόδου;

Sportdog Team
Δεν το κουνάει κανείς! Μια πώληση το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός - Ο Λάζαρος στην πόρτα της εξόδου;
3.521views 0shares

Ολυμπιακός: Πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ τhς ερχόμενης περιόδου - Ποιοι κινδυνεύουν να αποχωρήσουν!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό πρωτοσέλιδο τής εφημερίδας ΦΩΣ, καθώς αναφέρεται στο ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

"Μάξιμουμ μια πώληση", αναφέρει το ρεπορτάζ για το κομμάτι των παραχωρήσεων και στη συνέχεια συμπληρώνει: "Κανέναν βασικό παίκτη δεν θέλει να χάσει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός - Το πολύ μια αποχώρηση θα γίνει και αυτή θα εξαρτηθεί από το ύψος της προσφοράς ή από τη στάση του παίκτη - Ποια η τακτική των τελευταίων τριών ετών - Πλήρη γνώση έχουν στο λιμάνι για το πρέσινγκ ξένων ομάδων σε Σα, Τσιμίκα, Καμαρά και Σισέ".

Σε άλλο σημείο της εφημερίδας υπάρχει ρεπορτάζ για τις αποχωρήσεις, με τίτλο "Ποιοι... κινδυνεύουν". Στη συνέχεια προσθέτει: "Τι γίνεται με το ρόστερ του Ολυμπιακού, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που το χρησιμοποίησε ο Μαρτίνς - Από τον Χριστοδουλόπουλο και τον Τοροσίδη έως τον Μορ και τον Μπρούνο".

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός θέλει για άλλο ένα καλοκαίρι να πάρει ο,τι καλύτερο μπορεί από το κομμάτι της πώλησης, χωρίς όμως να θέλει να επηρεάσει την σύσταση της 11άδας του σε μεγάλο βαθμό...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ