Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Ανατροπή στην ανατροπή! Αυτό θα γίνει με Δώνη
| 2020-04-01 19:07:00

Ανατροπή στην ανατροπή! Αυτό θα γίνει με Δώνη - Τρελή "κωλοτούμπα" - Ακούσατε τι είπε;

του Νίκου Στεργίου
Ανατροπή στην ανατροπή! Αυτό θα γίνει με Δώνη - Τρελή "κωλοτούμπα" - Ακούσατε τι είπε;

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ακόμη και σε εποχές επικίνδυνες, πρωτόγνωρες, η επικοινωνία είναι πολύ σημαντικός μοχλός. Και απαραίτητη σε αλλαγές, διαφοροποιήσεις. Το μπάτζετ και η μη αύξηση του σε επίπεδα πρωταθλητισμού ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησε προ διμήνου περίπου τον Γιώργο Δώνη στο περίφημο ξέσπασμα του, που τον έφερε σε ανοιχτή κόντρα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και (κατ’ επέκταση) τον Τσάβι Ρόκα.

Από τότε, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Ο sportdog ήταν το πρώτο μέσο που κατέγραψε την αλλαγή… τάσης τόσο από την πλευρά του Δώνη όσο και από την πλευρά του συλλόγου και μια προσπάθεια να φτάσουμε σε συναινέσεις που θα διατηρούσαν το συμφέρον αμφότερων. Συμφέρον που πρακτικά ισοδυναμούσε με συνέχεια της συνεργασίας τους.

Χτες λοιπόν, δημοσιοποιήθηκε μια διαρροή που ήθελε τον Δώνη να είναι αντίθετος στις πωλήσεις βασικών ποδοσφαιριστών ειδικά με ποσά χαμηλότερα από αυτά που εκτιμάει ο ίδιος πως ανταποκρίνονται στην αξία τους. Ξεκαθαρίσαμε στον «σκύλο» με συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πως αυτή η άποψη - αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα – δεν επηρεάζει στο παραμικρό τη δεδομένη πρόθεση τόσο του Ρόκα όσο και της διοίκησης των «πράσινων»: όλοι παραχωρούνται, με τιμές πολύ πιο προσιτές στα ρεαλιστικά δεδομένα της αγοράς και σε αυτά που διαμορφώνονται πλέον στην μετά κορωνοϊού εποχή.

Αμεσα όμως, ο ίδιος ο Δώνης φρόντισε να επαναφέρει την… ισορροπία, αφού σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αφενός δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο θέμα των πιθανών/ενδεχόμενων πωλήσεων και αφετέρου το πάλαι ποτέ (προ διμήνου δηλαδή) θέσφατο που – σύμφωνα με τα όσα διαρρέονταν τουλάχιστον – αποτελούσε σημείο τριβής και έντασης, το μπάτζετ δηλαδή της επόμενης σεζόν, δεν είναι (πλέον) για τον Ελληνα τεχνικό το σημαντικότερο για τη λειτουργία μιας ομάδας (αλλά η αρμονική συνεργασία, όπως ξεκαθάρισε).

Προφανώς όλη αυτή η αλληλουχία και παράλληλα το timing της κάθε ενέργειας καθιστά κρυστάλλινη πλέον την διαφοροποίηση στην στάση του Ελληνα τεχνικού, δικαιώνοντας το εξ αρχής ρεπορτάζ του sportdog και πλέον είναι σαφές πως έστω και το μίνιμουμ της ανταπόκρισης να υπάρχει από την πλευρά της διοίκησης, οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και του χρόνου.

Εκτός αν ο κορωνοϊός προκαλέσει άλλα θέματα, για τα οποία θα επανέλθουμε τις επόμενες μέρες με νέο, εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή-έκπληξη στον ΠΑΟ - Αυτόν φέρνει ο Δημήτρης - "Όργια" φέτος, τον θέλει και ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags