Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Ατάκα-φωτιά από Σα για το μέλλον του
| 2020-04-01 21:15:00

Ατάκα-φωτιά από Σα - "Κλείνει το μάτι" σε άλλη ομάδα; - Δήλωση που θα συζητηθεί

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά από Σα - "Κλείνει το μάτι" σε άλλη ομάδα; - Δήλωση που θα συζητηθεί

Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Οι εφετινές, εξαιρετικές εμφανίσεις του Ζοζέ Σα με τον Ολυμπιακό σε Ευρώπη και Ελλάδα, έχουν τραβήξει την προσοχή πάρα πολλών ομάδων από την Premier League και τη LaLiga, που φέρονται να έχουν στο «μπλοκάκι» τους, το όνομα του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο καταγράφηκε σε διάφορα δημοσιεύματα του εξωτερικού το ενδιαφέρον από την Κρίσταλ Πάλας, τη Γουλβς, τη Σαουθάμπτον, τη Γουέστ Χαμ, τη Σεβίλλη, τη Μπέτις και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κάτι που δεν πέρασε... απαρατήρητο κι από την πορτογαλική ιστοσελίδα «zerozero», η οποία αναζήτησε τον Σα, για να τον «ανακρίνει» ενόψει ενός πολύ «θερμού», μεταγραφικού καλοκαιριού.

«Έχω δει τι λέγεται. Είναι καλό να μιλάνε για εσένα. Είναι ένα σημάδι ότι αναγνωρίζουν τη δουλειά μου και είμαι χαρούμενος. Θα δούμε τι θα συμβεί. Τα πράγματα έχουν πάει καλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό είναι λογικό να προσελκύει ομάδες. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό» τόνισε αρχικά ο 27χρονος γκολκίπερ.



Ακολούθως ο Σα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι διατήρησε ανέπαφη την εστία του στη σειρά των προκριματικών του Champions League, αλλά και στην επιθυμία του να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο του εκτός Πορτογαλίας με τον Ολυμπιακό. «Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει και αυτό σημαίνει να μη δέχεται γκολ. Για εμένα το να είσαι καλός, σημαίνει ότι η άμυνα είναι καλή, η μεσαία γραμμή το ίδιο. Και η επίθεση να είναι η πρώτη που αμύνεται. Η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά εξαιτίας της δικής μου απόδοσης, αλλά λόγω της συνολικής δουλειάς».

Ο Πορτογάλος πορτιέρε αναφέρθηκε ακόμη και στο θέμα της καραντίνας και το πώς βιώνει την κατάσταση καθημερινά: «Είναι δύσκολα, πρέπει να προσέχουμε. Είμαι εδώ με την κόρη μου. Δεν πρέπει να βγαίνουμε έξω και όταν το κάνουμε πρέπει να προσέχουμε. Προσπαθούμε να ρυθμίσουμε τη ζωή μας έστω και αν δεν είναι κανονική. Εδώ εκτός από τη γυναίκα μου είναι και ο πεθερός μου και η κουνιάδα μου. Θέλαμε να πάμε στην Πορτογαλία για την καραντίνα, αλλά δεν μας άφησαν. Ήταν να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, αλλά πήγαινε από εβδομάδα σε εβδομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags