01/04/20 - 23:32

Τους "τρέλανε" όλους - Απίθανη ομάδα... ανακοίνωσε τον Αθανασιάδη! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τους "τρέλανε" όλους - Απίθανη ομάδα... ανακοίνωσε τον Αθανασιάδη! (ΦΩΤΟ)
4.790views 0shares

Στέφανος Αθανσιάδης: Το μεγάλο... πρωταπριλιάτικο "μπαμ" έκανε ο Άρδας Καστανέων, ανακοινώνοντας την... απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη!

Στο πλαίσιο της Πρωταπριλίας, οι ιθύνοντες του συλλόγου από τον Έβρο έκαναν μια πολύ ωραία πλάκα στους φιλάθλους, με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Έλληνα διεθνούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά και τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στα σύνορα της πατρίδας μας, στα 200 μέτρα απ'το τελωνείο του χωριού μας, και προς ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην ταλαιπωρία των κατοίκων των Καστανεών, χορηγός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και ασχολείται με υπηρεσίες προγνωστικών αγώνων και λοιπών τυχερών παιγνίων θέλησε να κάνει ένα δώρο στην ομάδα μας, κι έτσι...:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον καταξιωμένο, πρώην διεθνή επιθετικό, Στέφανο - Κλάους Αθανασιάδη!

Ο Κλάους, όπως είναι γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, θα φορέσει τα πράσινα της ομάδας μας απο την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχουμε μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει...εν όψει και της επετείου του εορτασμού των 70 χρόνων ιστορίας της ομάδας μας!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ