Facebook Pixel Ξέσπασμα Όβερμαρς κατά UEFA
| 2020-04-02 08:30:00

Ξέσπασμα Όβερμαρς κατά UEFA: «Μοιάζει με Τραμπ, πάνω απ’ όλα το χρήμα»

Sportdog Team
Ξέσπασμα Όβερμαρς κατά UEFA: «Μοιάζει με Τραμπ, πάνω απ’ όλα το χρήμα»

Σκληρή κριτική άσκησε στην UEFA και την Ολλανδική Ομοσπονδία ο Μάρκ Όβερμαρς, ο οποίος τις παρομοίασε με τον Ντόναλντ Τραμπ, θεωρώντας ότι το χρήμα έχει μεγαλύτερη αξία από την υγεία των ανθρώπων.

Ο αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ με δηλώσεις του στην «De Telegraaf» αναρωτιέται γιατί η Ομοσπονδία δεν έχει πάρει την απόφαση να ματαιώσει οριστικά το πρωτάθλημα και κρύβεται πίσω από την UEFA, τονίζοντας ότι τελικά το χρήμα έχει μεγαλύτερη αξία από τον άνθρωπο.

«Βιώνω πολύ δύσκολα αυτό που γίνεται. Δεν εξαρτιόμαστε από τα λεφτά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Ολλανδία, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Ιταλία. Θεωρώ ότι τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ασκήσει στην UEFA για να συνεχιστούν οι αγώνες με οποιοδήποτε κόστος. Και η UEFA κερδίζει γιατί παίζοντας ή όχι το Champions League, πάλι θα λάβει εκατομμύρια ευρώ. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι η UEFA και η Ολλανδική Ομοσπονδία λειτουργούν όπως ο Ντόναλντ Τραμπ που είπε πριν μία εβδομάδα ότι η οικονομία είναι πιο σημαντική από τον κορωνοϊό. Πάνω από 100 άτομα πεθαίνουν κάθε μέρα στην Ολλανδία, εξαιτίας του κορωνοϊού. Για μένα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, η ζωή είναι πιο σημαντική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags