Facebook Pixel Κάρλος Τέβες: Συγκινεί κόσμο με τα λεγόμενά του
| 2020-04-02 14:24:00

Συγκινεί ο Τέβες: "Ο ποδοσφαιριστής μπορεί απλήρωτος, όχι αυτός που παλεύει να ταΐσει τα παιδιά του"

Sportdog Team
Συγκινεί ο Τέβες: "Ο ποδοσφαιριστής μπορεί απλήρωτος, όχι αυτός που παλεύει να ταΐσει τα παιδιά του"

Κάρλος Τέβες: Συγκίνηση σκόρπισαν τα λόγια του Αργεντινού άσου για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, λέγοντας ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να ζήσουν απλήρωτοι, όχι όμως και αυτοί που παλεύουν να ταΐσουν τα παιδιά τους και χρειάζονται βοήθεια.

«Το χτύπημα είναι περισσότερο για τους παππούδες μας, τους γονείς μας. Περισσότερο ο φόβος είναι για εκείνους παρά για τον εαυτό μας. Οι φτωχές γειτονιές είναι εκεί που πλήττονται πιο πολύ. Εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε.  Δεν μπορεί να κερδοσκοπούν κάποιοι όταν οι άνθρωποι δεν έχουν χρήματα Είναι σημαντικό να είμαστε μαζί και να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το χρειάζονται.

Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε καλά και υγιείς. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει έξι μήνες ή ένα χρόνο χωρίς να πληρωθεί. Δεν είναι στην απόγνωση  που έχει εκείνος που ζει με τα παιδιά κάθε μέρα και πρέπει να φύγει από το σπίτι του στις 6 το πρωί και να επιστρέψει στις 7 το απόγευμα για να ταΐσει την οικογένεια. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο σε αυτή την περίπτωση» είπε ο Τέβες σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags