Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Κεραυνός": "Παύλα στον πρωταθλητή στην Ελλάδα, δεν θα πέσει καμία ομάδα"
| 2020-04-02 16:18:00

"Κεραυνός": "Παύλα στον πρωταθλητή στην Ελλάδα, δεν θα πέσει καμία ομάδα"

Sportdog Team
"Κεραυνός": "Παύλα στον πρωταθλητή στην Ελλάδα, δεν θα πέσει καμία ομάδα"

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αν δεν καταστεί δυνατή η συνέχιση του πρωταθλήματος δεν μπορεί να ανακηρυχθεί πρωταθλητής. Αυτό υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μαλάτος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο γνωστός νομικός και πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ υποστήριξε συγκεκριμένα πως η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ανακήρυξη πρωταθλητή. Μάλιστα, διευκρίνισε πως η συγκεκριμένη συνθήκη δεν πρέπει να συγχέεται με την υποχρέωση της ΕΠΟ να δηλώσει τους εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

«Αν τελικά δεν καταστεί η συνέχιση του Πρωταθλήματος, θα υπάρξει διακοπή. Το ότι η UEFA θα ζητήσει τους εκπροσώπους από κάθε χώρα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς είναι ένα άλλο θέμα. Η ΕΠΟ έχει δικαίωμα να το κάνει και το πιο εύκολο κριτήριο είναι βάσει της τρέχουσας βαθμολογίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ανακηρύσσεται πρωταθλητής. Ούτε υποβιβάζεται κάποια ομάδα.

Θεωρείται το Πρωτάθλημα ως μη γενόμενο. Στον πρωταθλητή για τη σεζόν 2019-20 θα μπει μια παύλα. Από τη στιγμή που για οποιονδήποτε λόγο δεν ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα πώς θα ανακηρύξουμε πρωταθλητή; Είναι στην ευχέρεια της ΕΠΟ το αν πρέπει να γίνει κάποια αναδιάρθρωση», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μαλάτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags