Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή αποκάλυψη από παίκτης της Λίβερπουλ - Να τι κάνει στην καραντίνα - Θα τρελαθεί ο Κλόπ
| 2020-04-03 02:33:00

Τρομερή αποκάλυψη από παίκτης της Λίβερπουλ - Να τι κάνει στην καραντίνα - Θα τρελαθεί ο Κλόπ

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη από παίκτης της Λίβερπουλ - Να τι κάνει στην καραντίνα - Θα τρελαθεί ο Κλόπ

Λίβερπουλ: Μόνο ένα παιχνίδι των Κόκκινων έχει δει ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ όσο καιρό βρίσκεται στην καραντίνα.

Ο Ολλανδός αμυντικός των Κόκκινων σε ερώτηση που του έγινε για το πώς περνάει τον χρόνο του στην καραντίνα και αν παρακολουθεί παλαιότερα παιχνίδια αποκάλυψε πως δεν το κάνει.

«Δεν παρακολουθώ πάρα πολύ ποδόσφαιρο, για να είμαι ειλικρινής. Ειδικά από αυτή τη σεζόν δεν παρακολούθησα κανένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί, απλά συμβαίνει.

Είδα μόνο ένα παλιό δικό μου ματς, όταν έπαιξα ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια στην Ολλανδία, αυτό ήταν στην τηλεόραση, όταν έπαιζα σαν δεξί μπακ. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανα εκείνη την εποχή! Το είδα επειδή ήμουν 18 ή 19 χρονών εκείνη τη στιγμή και δεν είχα δει ξανά αυτό το παιχνίδι από τότε.

Ήταν στην τηλεόραση και το παρακολούθησα ξανά, μου λείπει το ποδόσφαιρο και προφανώς το να παίζω. Δεν είδα κανένα από τα παιχνίδια μου με την Λίβερπουλ φέτος, έχω δει μερικά στιγμιότυπα στα social media», αποκάλυψε ο αμυντικός των Κόκκινων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags