Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-φωτιά Ζίβκοβιτς για Ολυμπιακό – Θα τρελαθούν στο Λιμάνι – Αποθέωσε τους ΠΑΟΚτσήδες
| 2020-04-02 19:30:00

Ατάκα-φωτιά Ζίβκοβιτς για Ολυμπιακό – Θα τρελαθούν στο Λιμάνι – Αποθέωσε τους ΠΑΟΚτσήδες

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Ζίβκοβιτς για Ολυμπιακό – Θα τρελαθούν στο Λιμάνι – Αποθέωσε τους ΠΑΟΚτσήδες

ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς τόνισε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό

Ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που δέχθηκε και μεταξύ αυτών ήταν και η ερώτηση αν θα αγωνιζόταν στους Ερυθρόλευκους.

Επιπλέον αποκάλυψε την τεράστια αγάπη που έχει στους οπαδούς της ομάδας και το γεγονός πως όταν τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα θέλει να πάει στη θύρα 4.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις απαντήσεις του:

Αναφορικά με τους οπαδούς του Δικεφάλου αρκέστηκε να σημειώσει πως: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου! Για μένα είναι σαν αδέρφια μεγάλωσα με το ασπρόμαυρο χρώμα από μικρός!»

Μάλιστα σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε ποτέ στη Θύρα 4, τόνισε πως είναι κάτι που θα πραγματοποιήσει μόλις τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα για να τραγουδήσει μαζί τους το αγαπημένο του σύνθημα: «ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα».

Όσο για το δίλημμα ΠΑΟΚ ή Παρτιζάν; «Πρέπει να διαλέξω; Είναι το ίδιο για μένα...».

Στο πώς διαχειρίζεται την πίεση πριν από τα παιχνίδια, σημείωσε: «Δεν νιώθω πίεση πριν από τα παιχνίδια. Βγαίνω έξω και κάνω τη δουλειά μου. Σαφώς υπάρχει αδρεναλίνη αλλά σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω...».

Με μαεστρία απέφυγε και το δίλημμα Λουτσέσκου ή Αμπέλ: «Και οι δύο είναι πολύ καλοί προπονητές!»

Ο Σέρβος δέχθηκε ερώτηση και για τον Ολυμπιακό με υπόθεση εργασίας για το αν θα πήγαινε ποτέ στους «ερυθρόλευκους»: «Όχι βέβαια! Ποτέ δεν θα έπαιζα σε αυτή την ομάδα! Όσοι με γνωρίζουν, το ξέρουν καλά».

Το καλύτερο το κράτησε για το νεαρό Μιχαηλίδη, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως είναι ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στον Δικέφαλο: «Ξεκάθαρα ο Μιχαηλίδης! Είναι ο νέος Νέστα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags