Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έκλεισε" στον ΠΑΟΚ! Χάφαρος για τρία χρόνια με 3.000.000 - Πληρώνει και την ομάδα ο Ιβάν!
| 2020-04-02 22:03:00

"Έκλεισε" στον ΠΑΟΚ! Χάφαρος για τρία χρόνια με 3.000.000 - Πληρώνει και την ομάδα ο Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Έκλεισε" στον ΠΑΟΚ! Χάφαρος για τρία χρόνια με 3.000.000 - Πληρώνει και την ομάδα ο Ιβάν!

ΠΑΟΚ: Ο sportdog ήταν το πρώτο μέσο στην Ελλάδα που ανέδειξε το ξεκίνημα των επαφών για την αγορά του Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ, το πρώτο που περιέγραψε επακριβώς την τακτική των ανθρώπων του «δικεφάλου» πριν φτάσουν σε συμφωνία με τον Κροάτη μέσο επιδιώκοντας να μειώσουν τη ρήτρα εξαγοράς του από την Σπόρτινγκ και φυσικά σταθερά και απαρέγκλιτα, ανεξαρτήτως τι κυκλοφορεί, λέγεται και γράφεται στην Πορτογαλία, το μόνο που δεν παρέκκλινε ούτε… εκατοστού στο ότι ο Μίσιτς είναι πλέον ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών.

Το γεγονός ότι στην Πορτογαλία συνεχίζουν και αναφέρονται στο ότι η συμφωνία με την Σπόρτινγκ δεν έχει ολοκληρωθεί, έδωσε το ερέθισμα για περαιτέρω έρευνα. Δεν άλλαξε κάτι απ’ όσα έχουμε αναφέρει. Ο ΠΑΟΚ έχει «τελειώσει» από τις αρχές Φεβρουαρίου με τον Μίσιτς, ο οποίος συμφώνησε σε νέο τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που (μαζί με το πριμ υπογραφής) θα ξεπεράσουν τα 3 εκατ. ευρώ και από εκεί και πέρα, περιμένει.

Δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την Σπόρτινγκ. Το περιθώριο εξάσκησης του buy-out είναι στις 30 Ιουνίου. Και δεν περιλαμβάνει καμία «υποχρέωση» ενημέρωσης των «λιονταριών». Απλώς, καταβολή, σε μια δόση, εφάπαξ, των 2 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως buy-out.

Και εδώ βρίσκεται η συγκυρία που θα προσπαθήσει, εκ νέου, να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Με τον ποδοσφαιριστή «δεμένο» (με υπογραφές) και ξεκάθαρη συμφωνία με συγκεκριμένο αντίτιμο, ο «δικέφαλος» θα επιδιώξει, κάποια στιγμή στον επόμενο μήνα, να διαπραγματευτεί εκ νέου με την Σπόρτινγκ. Είτε επιδιώκοντας μια αλλαγή στο ποσό (κάτι που τα «λιοντάρια» δεν είχαν καν συζητήσει όταν ξεκίνησε αυτή η συζήτηση, στις αρχές του χειμώνα) είτε το εξίσου βολικό για τον ΠΑΟΚ, έναν δηλαδή διακανονισμό που θα επιτρέψει στους πρωταθλητές να πληρώσουν τα 2 εκατ. σε δόσεις.

Και τι θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ο «δικέφαλος»; Την προσφορά ενός μεγαλύτερου ποσοστού μεταπώλησης του Μίσιτς. Η Σπόρτινγκ, βάσει της αρχικής συμφωνίας, διατηρεί ένα τέτοιο ποσοστό (αντικρουόμενες οι πληροφορίες για το πόσο είναι ακριβώς), ο ΠΑΟΚ θα προσφερθεί να το αυξήσει, ποντάροντας στο γκελ που κάνει πλέον ο Κροάτης στις αγορές του εξωτερικού, στις συνθήκες που διαμορφώνονται με την πανδημία και έτσι, ευελπιστώντας είτε να μειώσει το ποσό που πρέπει να καταβάλλει είτε να πετύχει δόσεις πληρωμής του.

Τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει αυτή η προσπάθεια; Θα καταβληθούν, απλώς, τα 2 εκατ. ευρώ στο τέλος Ιουνίου. Δεν το θέλει ο ΠΑΟΚ, δεν βολεύει τον σύλλογο οικονομικά, αλλά θα γίνει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελή" απόφαση Σαββίδη! Αυτός γυρίζει στον ΠΑΟΚ - Ποιος Βρύζας τώρα; - Θα... πέσουν τα τσιμέντα

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags