Facebook Pixel Τότεναμ: Χαμός! Οι οπαδοί στηρίζουν τους υπαλλήλους
| 2020-04-03 07:24:00

Έτσι μπράβο! Βγαίνουν μπροστά οι οπαδοί της Τότεναμ για τους υπαλλήλους - Τα χώνουν σε πρώην ΑΕΚτζή

Sportdog Team
Έτσι μπράβο! Βγαίνουν μπροστά οι οπαδοί της Τότεναμ για τους υπαλλήλους - Τα χώνουν σε πρώην ΑΕΚτζή

Χαμός στην Τότεναμ μετά την απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει σε μειώσει τους μισθούς των υπαλλήλων εξαιτίας της κρίσης του κορωνοϊού.

Οι φίλοι της αγγλικής ομάδας ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον πρόεδρο Ντάνιελ Λίβι να... κόψουν χρήματα από τα συμβόλαια τους για να βοηθήσουν τους υπαλλήλους της ομάδας.

Η κριτική στον Λίβι, ο οποίος είχε διατελέσει γενικός διευθυντής της ΑΕΚ επί εποχές ENIC, είναι σκληρή τις τελευταίες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι την στιγμή που ζητούσε από τους υπαλλήλους να μπουν στον νόμο του επιδόματος της Κυβέρνησης ο ίδιος λαμβάνει ετήσιο μισθό 7 εκ. λίρες.

Σε επιστολή τους οι φίλαθλοι της Τότεναμ τονίζουν: «Γράφτηκε ότι στην Τότεναμ δεν κόπηκαν χρήματα από τους ποδοσφαιριστές αλλά μόνο από τους υπαλλήλους. Δεν σταματάει τίποτα τους παίκτες της ομάδας ώστε εθελοντικά να κάνουν περικοπές στα συμβόλαια τους για να φροντίσουν τους υπαλλήλους. Δεν υπάρχει κάτι να σταματάει τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης να συνδράμουν περισσότερο, με περικοπές 20% στους μισθούς τους. Αυτή είναι η κίνηση που θα στηρίξουν όλοι οι φίλαθλοι της Τότεναμ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags