Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποθέωσε τον Μάσιμο Καρέρα ο ατζέντης του Αντρέα Ντ'Αμίκο.
| 2020-04-03 17:12:00

Αποθέωση για Καρέρα: "Γι΄αυτό κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων - Θα πετύχει σπουδαία πράγματα με την ΑΕΚ"

Sportdog Team
Αποθέωση για Καρέρα: "Γι΄αυτό κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων - Θα πετύχει σπουδαία πράγματα με την ΑΕΚ"

ΑΕΚ: Αποθέωσε τον Μάσιμο Καρέρα ο ατζέντης του, Αντρέα Ντ'Αμίκο.

Ο Ιταλός τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει στην ενεργοποίηση του όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τους Κιτρινόμαυρους.

Ο ατζέντης του μίλησε στο κανάλι του Ιταλού δημοσιογράφου Νικολό Σκίρα στο Instagram, και εκθείασε τον χαρακτήρα και τις προπονητικές ικανότητες του Καρέρα.

«Έπειτα από χρόνια στο πλευρό του Αντόνιο Κόντε, έφερε την Σπαρτάκ Μόσχας ξανά στην κατάκτηση του ρωσικού πρωταθλήματος έπειτα από 18 χρόνια. Τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Δουλεύει σκληρά και έχει ένα χάρισμα. Είναι πολύ ισχυρός και εμπνέει τον σεβασμό στους παίκτες», ανέφερε ο Ντ'Αμίκο σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τον Ιταλό τεχνικό της Ένωσης.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Καρέρα δήλωσε σίγουρος ότι με την ΑΕΚ θα καταφέρει να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες, κάτι που θα ανεβάσει κι άλλο το προφίλ του. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχει σπουδαία πράγματα και τους επόμενους μήνες διάφορες ομάδες θα ρωτήσουν γι' αυτόν. Αν είναι κάποια από τη Serie A; Κάποιες φήμες, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags