Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Αμπέλ Φερέιρα: Τους… τρέχει και στην καραντίνα ο Φερέιρα – Τι κάνουν οι παίκτες κάθε πέντε ημέρες!
| 2020-04-03 18:47:00

Τους… τρέχει και στην καραντίνα ο Φερέιρα – Τι κάνουν οι παίκτες κάθε πέντε ημέρες!

Sportdog Team
Τους… τρέχει και στην καραντίνα ο Φερέιρα – Τι κάνουν οι παίκτες κάθε πέντε ημέρες!

ΠΑΟΚ – Αμπέλ Φερέιρα: Μπορεί οι αγώνες και οι προπονήσεις να έχουν διακοπεί στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ (όπως και όλων τω ομάδων), οφείλουν να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

Έτσι λοιπόν, προπονούνται κατά κύριο λόγο εντός σπιτιού ακολουθώντας το πρόγραμμα που τους στέλνουν στα e mail τους οι γυμναστές του Δικεφάλου. Φυσικά, όπως είναι γνωστός και η διατροφολόγος των «ασπρόμαυρων» έχει εκπονήσει ειδικό διατροφολόγιο για όσο καιρό οι παίκτες θα βρίσκονται στα σπίτια τους.

Έτσι, κάθε πέντε ημέρες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ζυγίζονται και τα αποτελέσματα στέλνονται στους αρμόδιους για τη διατροφή και τη γυμναστική, έτσι ώστε να φανεί αν όντως ακολουθούν πιστά τα όσα τους έχουν σταλεί.

Μάλιστα, αυτό το τόνισε και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς σε συνέντευξη του: «Σταματήσαμε τις προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ μας έδωσε πρόγραμμα για γυμναστική. Προσπαθώ να συνηθίσω την νέα πραγματικότητα. Κάθε 5 μέρες ζυγιζόμαστε και στέλνουμε τα αποτελέσματα στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags