Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: "Αυτά συμβαίνουν με τον κορωνοϊό στη Σερβία - Νοσοκομείο το γήπεδο - Δυσκολίες για Πρίγιοβιτς..."
| 2020-04-03 21:18:00

"Αυτά συμβαίνουν με τον κορωνοϊό στη Σερβία - Νοσοκομείο το γήπεδο - Δυσκολίες για Πρίγιοβιτς..."

Sportdog Team
"Αυτά συμβαίνουν με τον κορωνοϊό στη Σερβία - Νοσοκομείο το γήπεδο - Δυσκολίες για Πρίγιοβιτς..."

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Στο Metropolis 95.5 μίλησε από τη Σερβία, όπου βρίσκεται, ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς.

Ο συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του με την πανδημία του κορωνοϊού. Επίσης ανέφερε ότι διατηρεί επαφή με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τον οποίο βοηθά δίνοντάς του προγράμματα εκγύμνασης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς:

Για το πού βρίσκεται: «Είμαι στο Βελιγράδι. Παραμένω μέσα στο σπίτι αφού ισχύει απαγόρευση. Μετά τις 5 κανείς δεν μπορεί να βγει από το σπίτι».

Για το αν η «Χάλα Πιονίρ» έχει γίνει νοσοκομείο: «Είναι νοσοκομείο. Έχει γίνει στη Σερβία και σε άλλα κτίρια. Είναι επιχειρησιακό σχέδιο της κυβέρνησης σε περίπτωση έξαρσης του ιού. Προς το παρόν κατάσταση είναι ελεγχόμενη».

Για την κατάσταση στο Σικάγο όπου δούλευε αν έχει επαφές: «Κι εκεί ακολουθούν ίδια μέτρα. Μεγάλοι χώροι έχουν γίνει νοσοκομεία σε περίπτωση που αυξηθούν τα κρούσματα. Είναι καλύτερη η κατάσταση στο Σικάγο, το επίκεντρο της επιδημίας είναι στη Νέα Υόρκη».

Για το χρονικό διάστημα που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να παίξουν ξανά ποδόσφαιρο: «Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει τον τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης».

Για τη σχέση του με τον Πρίγιοβιτς: «Έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι στο Βελιγράδι, έχουμε επαφή τον βοηθώ του δίνω προγράμματα με ασκήσεις ώστε να κρατήσει τη φόρμα του ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι έχουν κλείσει όλοι οι αθλητικοί χώροι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags